2777
2789
سوال:چرا هر تاپیکی باز میکنم ترکیده؟چه خبره اینجا!

همشون فیکن

جدیدا همه میان میگن همی ی تاپیکامون دروغ بوده

حرفای سیاسی و مذهبی هم میترکن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت راهکار شوهری ک همش به حرف خواهراش و مادرش گوش میده چیه؟

عزیزم چند وقته زنشی؟ 

اکثرا اوایل حتی تا چند سال همینطوری ان

که با بحث و دعوا و اینکه رگی بهشوت گوش نکن و اینا بدتره

باید قلق شوهرتو بدست بیاری با چرب زبونی طوری بکشونیش سمت خودت ک بدون اجازت اب هم نخوره

این قلق خیلی مهمه و اینقدر راحت هم نیس اگ بلد باشی و زیاد ساده نباشی برات راحت تره

من الان بعد ۷ سال شوهرم بهتر شده مثل اول نیست اصلا

سخت بود ولی نتیجه داد فقط اینو یادت باشه هیچوقت مستقیما بهش نگی نرو نکن فلان  یا بگی مامانت این گفت خواهرت این گفت نتیجه برعکس میده. خوبیشونم نگو بدیشونم نگو اگ خواهر و مادرش چیزی بهت گفتن ک ناراحت شدی خودت جوابشون رو با احترام بده و فاصله بگیر بزار بجای اینکه تو به شوهرت بگی فلان گفتن و شوهرت دور شه، اونا بگن زنت فلان گفت و شوهرت خودش از اونا فاصله میگیره

چرب زبونی بلد بشی خیلی راحت تره کارت

بزار کنارت انقدر حالش خوب باشه ک هرچی اونا گفتن باز بیشتر بیاد سمت تو

عزیزم چند وقته زنشی؟ اکثرا اوایل حتی تا چند سال همینطوری انکه با بحث و دعوا و اینکه رگی بهشوت گوش نک ...

ممنونم عزیزم   البته من هنوز ازدواج نکردم ولی مورد هایی ک برام اومدن خیلیا شون اینجوری بودن یعنی انگار غیر مستقیم بهم میگفت تورو دارم مثل برده میبرم هر چی اونا گفتن باید انجام بدی   حتی مادرشم تهدیدم کرد گفت پسرم قربونش برم خییلی هوای منو داره و فلان  بعد بهم خندید اصلا واضح بود انگار میخواست گربه رو دم حجله بکشه  من خودمم یه جورایی آدم مظلومی ام با کسی کاری ندارم    خیلی ترسیدم ازشون    اسی خیلی سخته واقعا ما زخم خورده ایم از این جور خانواده ها و خیلیا رم دیدم ک اصلا آدم نشدن  خدا به همه اونا یی ک شوهرشون اینجوری رحم کنه 

خدایا خودمو به تو سپردم.

عزیزم میشه لطف کنی مثلا چنتا از کارایی ک کردی و حرفایی ک زدی مثال بزنی ؟ خدا ان شاءالله زندگیتو حف ...

من اشتباه زیاد داشتم. بی احترامی میدیدم بازم میرفتم خونشون این باعث شد بی ارزش شم. ی جای خاب نداشتم رو ایوون پیش مادرشوهر میخابیدم پدرم میگفت نرو ولی من گوش نمیکردم حالا میزدم تو سرم ک چرا ب حرف پدرم گوش ندادم. تولدم ی تبریک خشک و خالی نمیگفتن من اگ قرض میکردم کادو میخریدم. مهمون داشتن خودم بی دعوت میرفتم. همیشه خودم میرفتم خونشون. اشتباه زیاد داشتم اینا همه تو دوره عقد بود نامزدیم طولانی شد هرچی دوره عقد طولانی شه دخالتا بیشتر میشه هیچوقت خانواده شوهر مثل خانواده خود ادم نمیشن صمیمیت زیاد بزرگترین اشتباهه نمیگم ادم اخم و تخم کنه ولی سیاست داشته باشه خیلی خوبه. 

عزیزم میشه لطف کنی مثلا چنتا از کارایی ک کردی و حرفایی ک زدی مثال بزنی ؟ خدا ان شاءالله زندگیتو حف ...

از طرز لباس پوشیدن تا کجا رفتن همه چی دخالت میکردن مثلا جایی میخاستیم بریم میگفتیم بهشون یا اگ تصمیمی داشتیم بهشون میگفتیم ک اشتباه بود. واسه لباس پوشیدن نظر میخاستیم البته اینا انقدر پررو بودن خودشون تو همه چی سرک میکشیدن مهم اینه ادم شوهرشو همون اول با سیاست سمت خودش جذب کنه تا مرد دهن بین نشه. ی تصمیمی دارن دوتا درمورد حرف بزنن بدون دخالت خانواده چجوری بگم گربه رو دم حجله بکشی برد کردی. از همون اول خیلی سفت و با سیاست شرط و شروطت رو بگو. اینکه خونه جدا و مستقل باشه اینکه دخالتی ببینی ترک میکنی بی هیچ وجه حرف زور قبول نمیکنی بخدا چند سال دیر تر ازدواج کردن خیلی بهتر از زود ازدواج کردن و تو سری خور شدنه.

اینم عزیزم قشنگ ب خاطرت بسپار مظلوم باشی زندگیتو دودستی تقدیمشون کردی.

من خیلی اروم و ساکت بودم. خیلی مظلوم بودم بخدا الان ی ادم افسرده و بدبین شدم شکاک شدم ب شوهرم گیر میدم عصبی ام فک کن واس بچهای جاریم جون میدادم میبردم دسشویی میشستمشون حالا اون عنتر واس من شاخ شده فک کن اصن حوصله بچه خودمو ندارم انقد اعصابم ضعیف شده با بچم میخام بازی کنم نمیتونم ولی ب جاش نسبت ب قبل زبون دراوردم نمیگم خیلیا ولی حالا درحدی حداقل جوابشون رو میدم ک دل خودم خنک میشه

من خیلی اروم و ساکت بودم. خیلی مظلوم بودم بخدا الان ی ادم افسرده و بدبین شدم شکاک شدم ب شوهرم گیر می ...

مممنونم عزیزم اره واقعا خیلی سخته   من تا حالا لعنتی هر چی خاستگار داشتم اون مدلی بودن اونایی ک خودم خبر داشتم   دیگ توکل برخدا ولی آره در هر صورت ما باید سعی کنیم قوی باشیم   ان شاءالله خوشبخت باشی عزیزم 🤍🌾

خدایا خودمو به تو سپردم.

مممنونم عزیزم اره واقعا خیلی سخته من تا حالا لعنتی هر چی خاستگار داشتم اون مدلی بودن اونایی ک خودم ...

ممنونم عزیزم انشالله کیس مناسبی پیدا بشه ازین مشکلات نداشته باشی عزیزممم