میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔 ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔 ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درمان نه مادرم سرطان داشت هروقت میرفت برا آزمایش که خیلی استرس داشتم براش میخوندم جواب آزمایش خوب ...
درمان نمیشه؟
میشه برام از علائمت بگی؟ روی پوستتم چیزی هست؟ از علائم اولیه ات تا الان بگو لطفا لطفابرات دعا میکنم ...
خستگی شدید لاغری شدید
خون دماغ زیاد. سرگیجه ضعف شدید
من امشب بعد سه هفته واقعا حس کردم که این مریضیو دارمامیدوارم توهم باشه یا یه چیز خوش خیم باشه وگرنه ...
خدا نکنه مبتلا باشین