2777
2789

کی ها معجزات دیدن

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

به نظراتتون احتیاج دارم میشه کمکم کنید

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امشب بعد سه هفته واقعا حس کردم که این مریضیو دارم

امیدوارم توهم باشه یا یه چیز خوش خیم باشه وگرنه نابود میشم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

میشه برام از علائمت بگی؟ روی پوستتم چیزی هست؟ از علائم اولیه ات تا الان بگو لطفا لطفا

برات دعا میکنم ایشالا خوب بشی 

راستی این ختم هم خیلی مجربه  ۴۱روز سوره حشر و از روز اول یکی بعد دوتا و همنیجور تا روز ۴۱ ام ۴۱ تا بخونی...

کاربری دست دونفره🦋🌸

درمان نه مادرم سرطان داشت هروقت می‌رفت برا آزمایش که خیلی استرس داشتم براش می‌خوندم جواب آزمایش خوب ...

درمان نمیشه؟

من امشب بعد سه هفته واقعا حس کردم که این مریضیو دارمامیدوارم توهم باشه یا یه چیز خوش خیم باشه وگرنه ...

چرا این حسو داری علائمت چیه؟ به سرژان چی شک کردی؟ نکنه با حرفای گوگل این فکرو میکنی؟

کاربری دست دونفره🦋🌸

عقیقه کن مشهد،،، و مهمتر از همه باید خالصانه توکل کنی یعنی فقط و فقط امیدت به خدا باشه، دلت قرص☘️

ساعت خوابتم تنظیم باشه زود بخواب، صبح زودم بیدار شو بدن خودشو احیا میکنه،، شام قبل ۸، خوب میشی ان شاءالله 

میشه برام از علائمت بگی؟ روی پوستتم چیزی هست؟ از علائم اولیه ات تا الان بگو لطفا لطفابرات دعا میکنم ...

خستگی شدید لاغری شدید

خون دماغ زیاد.  سرگیجه ضعف شدید

من امشب بعد سه هفته واقعا حس کردم که این مریضیو دارمامیدوارم توهم باشه یا یه چیز خوش خیم باشه وگرنه ...

خدا نکنه مبتلا باشین

چرا این حسو داری علائمت چیه؟ به سرژان چی شک کردی؟ نکنه با حرفای گوگل این فکرو میکنی؟

سه هفته پیش متوجه شدم یکی از سی.نه هام تغییر شکل داده...

اصلا گوگل ندیدم دست میزنم یه چیز سفت احساس میکنم...حالت فرورفتگی داره...

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀