2777
2789

سلام مامانا من الان ۲ساله اقدامم واسه بچه یه بارم باردار شدم ولی سقط شد .یه ماه پیش عکس رنگی دادم دکترم گفت دهانه رحمم گشاده واسه همین اسپرم داخل نمیمونه که لقاح انجام بشه .الان میخواد واسم آی یو آی انجام بده ۲۳این ماه نگرانم نکنه مثبت نشه .بعد آی یو آی چیکار کنم تا مثبت بشه .لطفا مراقبت هایی که کردین و بگید

عزیزم تو بیمارستان انجام میدی یا مطب؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه وقتی مشکلو فهمیده راه حلشم هست و می خوای انجام بدی مثبت فکر کن

میدونم باید مثبت فکر کنم ولی ته دلم خالیه .🤕آخه اون دفعه که باردار شدم ۶هفته نشد که سقط شد خیلی نگرانم نکنه مشکلم جدی باشه که بچه سقط شد 

مطب پیش همون دکترم

خب به سلامتی،عزیزم به نظرم فقط ریلکس باش آرامش از همه چی مهمتره،همه ی دارو هاتو سر وقت مصرف کن،سعی کن از استرس و تنش و ترس و اینا دور باشی،تا جایی که میشه استراحت کن،گاهی تو خونه قدم بزن،کارای سبک خونه انجام بده،زیاد سرپا نمون

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
میدونم باید مثبت فکر کنم ولی ته دلم خالیه .🤕آخه اون دفعه که باردار شدم ۶هفته نشد که سقط شد خیلی نگر ...

نهایتش استراحت مطلق میگیری ، جلوگیری میکنه از سقط . خدا رو قبول داشته باش به خدایی😍 و جایی که حس میکنی دیگه بیشتر از این از دستت برنمیاد کاری کنی واقعی بسپر به خدا

خب به سلامتی،عزیزم به نظرم فقط ریلکس باش آرامش از همه چی مهمتره،همه ی دارو هاتو سر وقت مصرف کن،سعی ک ...

سلامت باشی آجی

از الان دارم سعی میکنم استرس نداشته باشم از الان تمرین بیخیالی میکنم و بحث کارکردن تو خونه چون با مادرشوهرم دارم زندگی میکنم معذبم 🥲یعنی استراحت مطلق کنم تا وقتی مثبت میشه؟

نهایتش استراحت مطلق میگیری ، جلوگیری میکنه از سقط . خدا رو قبول داشته باش به خدایی😍 و جایی که حس می ...

🥲❤️نزدیک سه هفتس دلمو باهاش صاف کردم .من این دوسال همش دعا کردم ولی این مدت دلم شکسته ...خیلی گریه میکنم .قبلنا انقد شاد و خندون بودم که الان جوری شدم همه نگرانم شدن .آجی دعاکن برام شما دلتون پاکه 

سلامت باشی آجیاز الان دارم سعی میکنم استرس نداشته باشم از الان تمرین بیخیالی میکنم و بحث کارکردن تو ...

نه اصن استراحت مطلق نباش باید خون رسانی به رحم زیاد باشه،پس یه جوری که میدونی اذیت نمیشی برنامه ریزی کن،از خدا میخوام این ماه باردار شدن به صلاحت باشه

نه اصن استراحت مطلق نباش باید خون رسانی به رحم زیاد باشه،پس یه جوری که میدونی اذیت نمیشی برنامه ریزی ...

آها چشم عزیزم 🥲

فداتشم آجی ❤️انشالله توام بارداری و زایمان راحت و سالمی داشته باشی ❤️😊

آها چشم عزیزم 🥲فداتشم آجی ❤️انشالله توام بارداری و زایمان راحت و سالمی داشته باشی ❤️😊

چشمت بی بلا،ممنون عزیزم و همچنین🌹🌹💐