2777
2789
عنوان

💑از شوهر کردن میترسمممم😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 104 پست
احترام خودمو خانوادمو نگه میداره. یه مشاور خوب بوده واسم تو همه تصمیماتم. همیشه تو هر جمعی پشتم بود ...

خب از اول ک اومد خاستگاری چیکار کرد ک قبول کردی چه ادمع خوبیه خوشبحالت منم ازینا میخام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂میترسم خب بدبخت بشم بعد یقه کیو بگیرم

عزیزم شوهر نکن اقنجوری بدبخت نمیشی هیچ کسی خوشحال نیست 

هیچ مردی از زنش راضی نیست و هیچ زنی از مردنش و زندگیا فقط از دور قشنگن چند سالته؟بشین فک کن ببین چی میخای

خب از اول ک اومد خاستگاری چیکار کرد ک قبول کردی چه ادمع خوبیه خوشبحالت منم ازینا میخام

انشاالله از ایشون بهتر نصیب تون بشه

چن ماهی قبل ازدواج با اجازه خانوادها در ارتباط بودیم پسر اروم و صافی بود از صداقتش خیلی خوشم اومد بعدشم دیگه اوکی رو دادم 

نمیدونم چی میخام 19سالمه خانوادم میخان شوهرم بدن

اصلا قبول نکن اصلاااااااا ۱۹ ساللل کمه منم همینقد بودم عروس شدم اشتباهه الان۲۷سالمه تازه میفهمم از زندگیم چی میخام درستو بخون درس درس درس به موقش شوهر خوب گیرت میاد هنوز سنت ک بالاتر بره چهرت جذاب تر میشه درس میخونی خاستگارای بهتری میاد برات پاتو بکن تو ی کفش بگو نه فقط

شوهر قبی جاری من معتاد بود چیا که سرش نیومد .. شوهره دوسش داشتا .. اما.... سر اعتیاد عوارصش تو زندگیش و.. دست خود مرده نبود که ..

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏