2777
2789
عنوان

ب خاستگارم جواب رد دادم پشیمونم

281 بازدید | 11 پست

پسر خوبیه همه چیش ولی من حس کردم بد دله / یا منم منم میکنه سنتی فکر میکنه گفتم ن ولی پشیمونم این حس پشیمونیم خانوادم بهم میدن نمیدونم چیه اینده فقط دارم گریه میکنم 

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

هرگز به این حس های خودت شک نکن حتما یه چیزی بوده که حس منفی داشتی

ولی اصلا اینو نشون نمیدنا

مامانم میگه تو شاید زیادی بد بینی

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا این عتیقه چی بود ک بخوای قبولش کنی!!!شکاک باشه سنتی باشه واویلا

حس منه ولی اینطوری نشون نمیداد

حس منه ولی اینطوری نشون نمیداد

رو حست اعتماد کن

بد بینی زمانیه که شما به زمین و زمان شک داشته باشی و حس بدی بگیری

فک کنی همههه قصد و نیت بد دارن

اگر غیر اینه

یعنی به دل شما نشسته و تمام

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

توی ظاهر مشخص نمیشه اصلا ظاهر و باطن زندگی ها و آدمها خیلی فرق داره الانم آروم باش و گریه نکن

خانوادم طوری برخورد میکنن ک تصمیمم اشتباه بوده 

خانواده اوناهم میگن مشاورو اینا کشکه رو عقل خودت جلو برو 

واقعا هم پسر خوبیه ویژگی مثبتش خیلی برای من مهمه چشم پاکیه شوخه مهربونه کارو بار ثابت داره

رو حست اعتماد کنبد بینی زمانیه که شما به زمین و زمان شک داشته باشی و حس بدی بگیریفک کنی همههه قصد و ...

این اشنا بود یچیزایی میدونستم بعدی ک غریبس چ کنم از کجا معلوم بعدیا خوب باشن

توی ظاهر مشخص نمیشه اصلا ظاهر و باطن زندگی ها و آدمها خیلی فرق داره الانم آروم باش و گریه نکن

میشه باهاش زندگی کرد بشرطی ک از اون زنای بسازو با سیاست باشه ادم

این اشنا بود یچیزایی میدونستم بعدی ک غریبس چ کنم از کجا معلوم بعدیا خوب باشن

توصیه میکنم یه پرسشنامه با خودتون داشته باشید

شده توی یه کاغذ خیلی کوچیک بنویسید یادتون باشه

اولا باید به دلتون بشینه چهره اش اندامش و....

دوما چیزایی ک براتون مهمه رو بپرسید

دوست دارید حجاب زنتون در چه حد باشه؟

هر چی گفت حتی مخالف نظر شما بود با لبخند یه بعله ایی بگید و رد شید

اینطوری احتمال اینکه توی سوالای بعدی دروغکی چیزی بگه رو میارید پایین

آیا راضی هستید زنتون بعد ازدواج درس بخونه؟

کار؟؟

اگر یه روز بیاید خونه ببینید غذا نیست و خونه بهم ریخته ست بنظرتون مقصر کیه باید چیکار کرد

شما تا چه حد با دخترا و خانومای فامیل صمیمی هستید؟؟

توی زندگیتون به مشکلی اگر بخورید نظر چه شخصی براتون خیلی مهمه

❌️❌️ اینجور سوالا رو زیاد بپرس ک ببینی بچه ننه هست یا ن

مسافرت و.. رو هم بپرس

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

توصیه میکنم یه پرسشنامه با خودتون داشته باشیدشده توی یه کاغذ خیلی کوچیک بنویسید یادتون باشهاولا باید ...

پرسیدم کلی سوالو جواب

حس میکنم خود واقعیش نبود تو جوابا 

ولی مثلا غیر مستقیم ی چیزایی نشون میداد ک غیر اونی بود ک گفته بود