2777
2789
عنوان

یینی بزرگ

70 بازدید | 5 پست

بینی من بزرگه (طبیعی هم نیست حالا یه ایراداتی داره)وقتی بچه بودم گفتن باید بزرگ شه که عمل بشه الان سایتای خارجی رو میبینم با شرایط مشابه من همشون بچگی جراحی کردن به چند تا دکترم نشون دادم(زیبایی نه) گفتن نمیشه عمل کرد خیلی ناراحتم😭

منم دماغم قوز داره گوشتیه یکم ولی به صورتم میاد

شاید یکی فکر کنه نیاد 

ولی خودمو دوست دارم توهم اینجوری باش

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دماغم قوز داره گوشتیه یکم ولی به صورتم میادشاید یکی فکر کنه نیاد ولی خودمو دوست دارم توهم اینجور ...

از من به صورتم نمیاد صورتم استخوانیه ولی بینیم بزرگ و گرده  کاش قوز بینی داشتم منم بجاش لااقل خیلیا دارن عادیه