2777
2789
عنوان

با بابام ت یه شب خواب دیدیم

114 بازدید | 5 پست

من خواب دیدم زنگ زده بودن برای خواستگاری خونمون و مامانم بلافاصله بهم گفت و میگفت بگیم همین امشب بیان منم میخواستم ولی از خواب پریدم

بابام هم همون تایم خواب دیده بوده اومدن خواستگاری و منو داده بهشون اونا میگفتن فردا عقد کنیم بابام میگفته ن فردا امتحان داره بعد امتحانش

و خب من میدونم شخصی ک تو خواب دیدم کیه اما بابام چیزی نگفته منم نپرسیدم کیو تو خواب دیدی

و دوباره من خواب دیدم یه چادر سفید خیلی خوشگل برام خریده بوده مامانم و داده بود دوخته بودن و میگفتم بده سرم کنم اما اصرار داشت برا سر سفره عقدت سرت کن 

بنظرت چی تعبیری میتونه این سه تا خواب داشته باشه

ازدواج می‌کنی. چادر که تعبیرش شوهر و ازدواجه

بنظرت با همونی میشه ک تو خوابم دیدم یان؟

اخه من قبلا هم خواب دیده بودم بااین اقا نامزد کردم اما هیچ وقت ایشون یا خانوادش رفتاری نداشتن ک من بخوام برداشت کنم از من خوششون بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی ...خوابه.............چیزاییه که تو بیداری تو ذهنت بوده................جدی نگیر بگو هر چی خیره پیش بیاد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......