2777
2789
عنوان

کسایی که ای وی اف کردن میشه بیایین

304 بازدید | 34 پست

سلام خانوما من چند روز پیش انتقال جنین داشتم برام دوتا انتقال دادن...

از دیروز که میشد روز سوم کمی کمر درد داشتم که قابل تحمل بود...اما امروز کمر درد و هم داشتم اما سمت چپم شکمم نمی‌دونم تخمدانمه، کلیه‌مه چیه درد های خفیف دارم، زیر دلمم گاهی درد دارم و تیر میکشه...سمت چپم درس روی رحمم و مثانه‌م یک درد ریزی همراه با نبض دارم...نمی‌دونم نگرانم، میشه بگین اینا علائم چین؟  

اصننننننن نگران نباش تامیتونی تاروز  ازمایشت فقط و فقط استراحت کن. همین.

برامنم سمت چپم اینجوری بود اخرش فهمیدم نی نی سمت چپه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما ای وی اف رو بیمارستان دولتی انجام دادین؟ به منم گفتن ای وی اف کنین نمیدونم چیکار کنم 😭

نه عزیزم من خصوصی رفتم و جنینمم اهدایی بود نزدیک صد تومن خرجم شد اگه بیمه دارین و خودتون می‌تونین بچه بیارین برین دولتی

اصننننننن نگران نباش تامیتونی تاروز ازمایشت فقط و فقط استراحت کن. همین.برامنم سمت چپم اینجوری بود ا ...

وای خدا عزیزممممم...دعام کنین منم مثل شما بشم، علائم خاصی نداشتین؟