2777
2789
عنوان

کسایی که ای وی اف کردن میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 34 پست
عزیزم... ایشالا سالم و سلامت نی‌نی نازت و بغل بگیری...کنارش منم دعا کن

عزیزمی.انشائ الله قسمت همه منتظرا .توکلت بخداباشه.متوسل شو ب حضرت علی اصغر رد خور نداره بزن اینترنت دورکعت نمازداره خیلی راحته بخون

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
انشائ الله چندروز دیگه تاپیک مثبت شدنتو میزاری اصن بخودت استرس نده.ن ما کلا خانوادگی توبارداری هیچ ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

مثبت شد آزمایشم...سونو هم رفتم یکدونه فسقلی توی دلم جا خوش کرده دعام کن سونوی قلبش هم خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟ مثبت شد آزمایشم...سونو هم رفتم یکدونه فسقلی توی دلم جا خوش کرده دعام کن سونوی قلبش ...

ای جاااااااانم الهی شکرت مبارکت گلممممم الهی بحق علی اصغر صحیح و سالم بغل بگیری عزیزممممممم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ای جاااااااانم الهی شکرت مبارکت گلممممم الهی بحق علی اصغر صحیح و سالم بغل بگیری عزیزممممممم

مرسی عزیز دلم ممنون بابت دعای خیرت...انشالا هر چی گرفتاری داری حل بشه و خوشی توی زندگیت فراوون بشه 

مرسی عزیز دلم ممنون بابت دعای خیرت...انشالا هر چی گرفتاری داری حل بشه و خوشی توی زندگیت فراوون بشه

فداتشم