2777
2789

تهوع و دل درد وسردرد شدید و تب و لرز و بدن درد شدید و گلودرد و گرفتگی و ابریزش بینی و آخر سر هم داخل دهان افت و لبم تبخال زد خیلی خیلی بد بود من که چهارمین روزمه دارم سرویس میشم ولی همسرم و بچه هام خوب شدن خیلی مواظب باشید 

سلام عزیزم خوب هستید یه سوال درباره ژل استراتادرم دارم ازتون

من دخترم صورتش بخیه خورد بعد از کشیدن بخیه این ژل رو خریرم زدم بعدش جاش روی صورتش پهن شد وبه شدت قرمز ومشخص شد روی  زخم پسر شما رو هم اینجوری کرد بعدش خوبش کرد یا نه دختر من حساسیت داشت؟؟

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط سه روز استفاده کردم سریع واکنش نشون داد دیگه نزدم 

الان هم جای بخیه هاش افتاده روی صورتش در صورتی که اصلا لک نداشت قبلش خیلی ناراحتم از کرده ی خودم 

خواستم تجربه ی شمارو بدونم اگر خواستید عکس هم میفرستم براتون راهنماییم کنید.

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎

@radinjooon  

دکتر هم بردم درست راهنمایی نمیکنن میگن این ژل ترکیب خیلی خوبی داره نباید اینجور میکرد

ترمیم کننده های دیگه ای نوشتن درمالیفت ولافارر وضد افتاب دارم استفاده میکنم ولی حس میکنم نتیجه نمیدن

دکتر هم بردم درست راهنمایی نمیکنن میگن این ژل ترکیب خیلی خوبی داره نباید اینجور میکردترمیم کننده های ...

سلام عزیزم ،زخم صورت پسر من خراشیدگی بود و بخیه نبود من اول دو سه روز خودم آلفا زدم بعد از اینکه کمی بهتر شد طبق تجویز  دکتر استراتادرم و در کنارش پماد فلوکونازول داده بود استفاده کردم دو ماه مداوم استفاده کردم تا کمرنگ شد و الان کلا محو شده جاش کجای صورتش بخیه خورده عکس میتونی بده ببینم