2777
2789

شبش سردرد شدید شدم چون میگرن دارم ، تنها بودم استامینوفن نداشتم فقط ناپروکسن داشتم زدم تو نت دوتا سایت اول نوشته بودن تا سه ماهه  سوم ایرادی نداره .خوردم صبح به خونریزی افتادم دیروز زدم تو نت دیدم بعضی سایت ها نوشته خطر سقط جنین داره . عذاب وجدان بدی گرفتم دوتا پسر دارم دوست داشتم دختر بشه. فکر میکردم از کار سنگین باشه از وقتی فهمیدم داغونم به هیچ کس هم نگفتم

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ربطی ب قرص نداره عزیزم

دیدم چندجا نوشته فقط انگار دنیا رو سرم خراب شد

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

فردا باید برم سونو برای بقایای جنین. میترسم از دکترم بپرسم تایید کنه اون موقع روانی میشم

ببین اگر خدا میخاست این بچه بمونه باهزارتا قرص و کار سنگین نمیفتاد جونم،،انشالا بزودی دوباره باردار ...

خیلی بده همش تو سرم میاد که بچم رو کشتم

هیچ ربطی نداره

تو سایت ها چیزای عجیب زیاد مینویسن

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
هیچ ربطی ندارهتو سایت ها چیزای عجیب زیاد مینویسن

انشالله . فکر دیوونم کرده

خیلی بده همش تو سرم میاد که بچم رو کشتم

من زیادخوردم توبارداری ربطی به قرص نداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖