2777
2789
عنوان

بچه ها فکر عمل کردن یا نکردن بینی

144 بازدید | 14 پست

داغونم کرده از بیهوشی به شدت میترسم بعدم بینیم گوشتیه دکتر گفته باید غضروف گوشتو بذارم یه ماه دیگه نوبت دارم روانی شدم میترسم بعدش خوب نشه یه روز میگم میرم عمل میکنم یه روز میگم کنسل کنم اصلا داغونم تورو خدا اونایی که تحربه دارن بیان راهنمایی کنن ممنون

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه ندارم ولی اگه بینیت به صورتت میاد و خیلی گنده و اینا نیست مجبور نیستی عمل کنی عزیزم. قبلش خ ...

گندس بخدا قشنگ مثل دمپایی کجی و قوز نداره ولی پرهای پهنی داره تو همه عکسام فقط این دماغه که پیداست 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
گندس بخدا قشنگ مثل دمپایی کجی و قوز نداره ولی پرهای پهنی داره تو همه عکسام فقط این دماغه که پیداست

پس عزیزم دکتر خوبی انتخاب کن و بدون ترس برو. من دوستم عمل کرده میگه هیچ درد و ترسی نداشتم با اینکه قبل از عمل داشتم میمردم از استرس، گفت کلا ۱ هفته دو هفته یکم برای خواب و غذاخوردن و کارایی ک ممکنه ب بینی فشار بیاد اذیت بوده وگرنه درد نداشته

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

پس عزیزم دکتر خوبی انتخاب کن و بدون ترس برو. من دوستم عمل کرده میگه هیچ درد و ترسی نداشتم با اینکه ق ...

اخه از من گوشتیه با غضروفهای ضعیف که دکتر گفته باید از پشت گوشت بردارم 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
اخه از من گوشتیه با غضروفهای ضعیف که دکتر گفته باید از پشت گوشت بردارم

اگه دکترت کاردرسته دیگه اصلا نترس گلم خودتو ب خدا و دکترت بسپر و اگه مدل خاصی هست حتما بهش بگو ک سعی کنه اونجوری برات درش بیاره

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇