2777
2789
عنوان

یه پارادوکس جالب🥲بیاین همه

253 بازدید | 16 پست

سلامم شبتون بخیر

نصف شبی یادش افتادم گفتم برای شما هم تعریف کنم

چهارشنبه من و چند تا از دوستام دفتر معاونت پرورشی بودیم پرونده ها رو مرتب کنیم

من برگه های مشخصاتو میچیدم رسیدم به دوتا برگه جالب

نفر اول اینجوری بود: 

محل تولد: ولز انگلستان(یه همچین چیزی بود) 

تحصیلات مادر: دکتری

تحصیلات پدر: PHD

نفر دوم: 

محل تولد: اسم شهرمون

تحصیلات مادر: دیپلم

تحصیلات پدر: دوم راهنمایی🥲

انقد پاردوکس غمگینی بود که نگو.. 🥲

پ. ن: گارد بیخود نگیرین. ادای روشن فکرام درنیارید خواهش میکنم🙏🏻🙏🏻

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

جالب بود😅

ولی معاون نباید پرونده بچه ها رو در اختیار دانش آموز قرار بده😐

خودش چیکاره اس پس😶

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم دقیقا یه بار شرایط شما پیش اومد برامون و از قضا یکی از دانش آموزا متولد آکسفورد بودن اکه اشتباه نکنم یکی دیگه هم از یه شهرستان خیلی کوچیکه استانمون و جالبیش اینجا بود که دختری که متولد انگلستان بودو دورادور میشناسم وضعیت جالبی ندارها در حال حاضر تو زندگیش ولی اون یکی مدال المپیاد آورده بود 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
جالب بود😅ولی معاون نباید پرونده بچه ها رو در اختیار دانش آموز قرار بده😐خودش چیکاره اس پس😶

خییلی زیادبود

البته اینکه منم فوضولم بی تاثیر نیس😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

گارد گرفتن ندارهولی احیانا دکتری و PHD یکی نیستن؟

PHD بعد دکتری عه

همون مدرک پروفسوری

وااااایکیه هااااا😐

دنبال مو تو ماست نباشین

اصل قضیه رو بچسبین😂

اون تاپیک که گفتی معدل خوبه ببین فقط یک لحظه به این فکر کن که قرار باشه ۳ تا پایه را تو یک ماه ترمیم ...

قابل تحمل تر از کنکوره نه!؟ 

زندگی عادلانه نیست شاید اون فرد با پدر و مادر با تحصیلات کم به چیزایی در زندگی رسیده که اون فرد متول ...

دقیقااا

الان هردو نفر با تمام شرایط متفاوتشون یه جا کنار هم قرار گرفتن. انگار نه انگار تفاوتی وجود داره🥲😍