بچه ها من با یه اقایی تو اشنایی هستم و تا حالا دو جلسه همدیگر رو دیدیم. ویژگی مثبتش اینه که مهربونه، باشخصیته هر دو جلسه هم گل گرفته بود. هیچ توقعی هم نداشت می گفت همین که طرف مقابلم رو دوست داشتم باشم .کلا محترم و باشخصیت هست.
ویژگی های منفیش اینکه که موهاش ریخته و مهم تر این که اضطراب اجتماعی شدید داره. جلسه اول هم دستاش خیس عرق شده بود. و این جلسه گفت اینقدر سر جلسه امتحاناتش تعریقش بالا بوده که برگه کاملا خیس میشده و از بین میرفته زیر دستش .امروز بعد که پاشدیم بریم از کافه بیرون. دیدم داره میلرزه گفتم سردتون شده. گفت نه خیس عرقم و تمام لباسام خیس شده
و اینکه الان نزدیک ۸ ساله هر روز یه قرص استرس می خوره و یک قرص خواب و گفت شبا کابوس میبینه. من الان موندم چیکار کنم از طرفی آدمیه که اگه باهاش ازدواج کنی بهت احترام میذاره.مودب هست و تو میشی تمام امید و زندگیش. از طرفی میگم ایشون با این همه اضطراب فردا چطوری میتونه حتی تو مراسم عروسی و شلوغی باشه. میشه به مردی که اضطراب شدید داره تکیه کرد؟ برام سواله میتونه از حق خودش دفاع کنه؟ بعد مشخص هست این اضطراب شدید روی حافظش تاثیر گذاشته. مادرشون هم خیلی خانم خوب و باشخصیتی بودن. اصلا اهل دخالت نیست.من ۳۲ سالمه خیلی هم جلسات آشنایی رفتم هر کدوم واقعا یه نقصی دارن که دل آدم رو میزنن و من واقعا موندم چیکار کنم