2777
2789
عنوان

خواستگاری که اضطراب اجتماعی دارد

593 بازدید | 26 پست

بچه ها من با یه اقایی تو اشنایی هستم و تا حالا دو جلسه همدیگر رو دیدیم. ویژگی مثبتش اینه که مهربونه، باشخصیته هر دو جلسه هم گل گرفته بود. هیچ توقعی هم نداشت می گفت همین که طرف مقابلم رو دوست داشتم باشم .کلا محترم و  باشخصیت هست.

ویژگی های منفیش اینکه که موهاش ریخته و مهم تر این که اضطراب اجتماعی شدید داره. جلسه اول هم دستاش خیس عرق شده بود. و این جلسه گفت اینقدر سر جلسه امتحاناتش تعریقش بالا بوده که برگه کاملا خیس میشده و از بین میرفته زیر دستش .امروز بعد که پاشدیم بریم از کافه بیرون. دیدم داره میلرزه گفتم سردتون شده. گفت نه خیس عرقم و تمام لباسام خیس شده

و اینکه الان نزدیک ۸ ساله هر روز یه قرص استرس می خوره و یک قرص خواب و گفت شبا کابوس میبینه. من الان موندم چیکار کنم از طرفی آدمیه که اگه باهاش ازدواج کنی بهت احترام میذاره.مودب هست و تو میشی تمام امید و زندگیش. از طرفی میگم ایشون با این همه اضطراب فردا چطوری میتونه حتی تو مراسم عروسی و شلوغی باشه.‌ میشه به مردی که اضطراب شدید داره تکیه کرد؟ برام سواله میتونه از حق خودش دفاع کنه؟ بعد مشخص هست این اضطراب شدید روی حافظش تاثیر گذاشته. مادرشون هم خیلی خانم خوب و باشخصیتی بودن. اصلا اهل دخالت نیست.من ۳۲ سالمه خیلی هم جلسات آشنایی رفتم هر کدوم واقعا یه نقصی دارن که دل آدم رو میزنن و من واقعا موندم چیکار کنم

هرکی یه رنجی تو زندگیش هست ایشونم این مدلیه 

من بودم همراهش بودم تا درمان بشه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکی یه رنجی تو زندگیش هست ایشونم این مدلیه من بودم همراهش بودم تا درمان بشه

خودمم دلم میخواد کنارش باشم و کمکش کنم ولی میترسم تصمیمم اشتباه باشه و فردا نتونه حامی بچم بشه. شاید یه جایی نیاز بشه دعوا کنه بجنگه این آدم از پسش برمیاد؟

خودمم دلم میخواد کنارش باشم و کمکش کنم ولی میترسم تصمیمم اشتباه باشه و فردا نتونه حامی بچم بشه. شاید ...

تو حرف زدن مشکل داشت ؟ 

شابد فقط مشکل تعریق کف دست داشته باشه 

ازش دلیل این مشکلش رو نپرسیدید ؟ 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

عزیزم بعنوان کسی که لایه فرد دارای مشکلات روانی زندگی می‌کنه میگم به خودت ظلم نکن البته من اطلاع نداشتم شما خدا رو شکر از ابتدا در جریانی به کسایی هم که میگن قابل کنترل و همراهیش کن توجه نکن چون شاید اون کنترل بشه اما شما رو از پا در میاره

خب من خودمم خیلی اهل بیرون رفتم نیستم ولی میتونه حامی من باشه؟

اسی جان منم همین مشکل دارم 

وقتی میخام از خودم دفاع کنم در لحظه میتونم اما بعدش بلافاصله از ترس میلرزم و تا مدت ها تو ذهنم هست اثراتش 

اما توانایی دفاع از خودم و کسایی ک برام مهم ان رو دارم 

اره گفت پیش روانشناس میرهمیخوام بگم اگه میشه من با روانشناستون صحبت کنمزشت نیست؟

نه زشت نیست برو از روانشناسش بپرس بهتر راهنماییت میکنه