2777
2789

چجوری بهش بگم اصلا بلد نیستم درخواست کمک کنم . یه نوزاد و یه بچه کوچیک دارم کارای خونم هست . لحن و سیاستم صفر حتی بیشتر سر جنگ دارم انگار . آخه شوهرمم من باید یادش بدم ولی نمیدونم چجوری . جلوش یه جوری کار میکنم انگار اصلا نیاز ندارم . به زبونم که نمیارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به سبک رابطه داره، میتونی مثلا بگی علی جون (اسم فرضی) میشه این مبل و جابه جا کنی؟ اتفاقا چند روز پیش فلانی میگفت مشخصه شوهرت از اون مردای قویه! معمولا ازشون تعریف کنی و لطیف صحبت کنی کوه ام جابه جا میکنن

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست
بستگی به سبک رابطه داره، میتونی مثلا بگی علی جون (اسم فرضی) میشه این مبل و جابه جا کنی؟ اتفاقا چند ر ...

عزیزم این ترفندا دیگه جواب نمیده.علیا خودشون سیاستشون بیشتره این حرفاس.

ی زمانی سیاست زنانه جواب میداد

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
عزیزم این ترفندا دیگه جواب نمیده.علیا خودشون سیاستشون بیشتره این حرفاس.ی زمانی سیاست زنانه جواب میدا ...

سیاست زنانه برای بهبود رابطه اس، ولی اگه به قول شما علیا سیاست مردانه پیدا کردن واقعا دیگه نمیشه کاری کرد باید خودشون شعور کمک داشته باشن 

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست
سیاست زنانه برای بهبود رابطه اس، ولی اگه به قول شما علیا سیاست مردانه پیدا کردن واقعا دیگه نمیشه کار ...

اره خودشون باید درک و شعور داشته باشن ک متاسفانه،نمیگم همه ولی اکثرشون ندارن

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏