2777
2789
عنوان

شما از صداتون راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 32 پست
ببین من هرراهی ک بگی امتحان کردم با ناز و اروم با گرفتی بینی و صدا حرف زدم همون صدا کرگدنی ک بودم هس ...

بنظرم باید پرو باشیم مهم نباشه بقیه

مگه خواننده هستیم که بخوان به صدامون نمره بدن 😂

بنظرم باید پرو باشیم مهم نباشه بقیهمگه خواننده هستیم که بخوان به صدامون نمره بدن 😂

من دقیقا الان تو مرحله پرویی هستم 😎😎😎

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمرین‌های صداسازی و گویندگی تاثیر دارن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من صدام بده خیلی جیغ جیغو هست اصلا خوشم نمیا

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

من هرجا ویس میدم میگن عروسکی بچه ای فلان😐💔

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بیخیال باش عزیزم‌، فقط سعی کن اروم و شمرده حرف بزنی. حالا من برعکس توام حس میکنم ضبط شده از واقعی خودم بهتره. درکل ن بدم میاد ن خوشم میاد از صدام

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

به‌گفته.ی بقیه صدام بد نیست،، همین چند دقیقه پیش یکی بهم گفت صداتو دوست دارم، شیک و باکلاسه، فکر کنم داشت مخمو میزد😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای