2777
2789

من رفنه بودم شهرستان ،بعد به شوهرم گفتم پرونده اموزشگاه رو ببره برام نوبت ازمون عملی رو بزنه ،اینم نگفنه که بود میخواد بیاد شهرستان ،گفت میخوام برم خونه بخوابم ،منم فکر میکردم میاد خونه واسه همین بهش اصرار کردم ک برام نوبت بزنه ،شوهرم هم اومده کلید خونه رو داده به دوستش اومده پرونده رو برده ،

بعد دیشب اومدیم خونه خودمون ،صبح ک بیدار شدم دیدم یه دستبند دخترونه روی تخته 

به شوهرم گفتم کسیو اوردی خونه گفت نه گفتم از همکارات یا دوستات کسی اومده خونه گفت نه ،منم دستبند رو نشونش دادم گفتم پس این از کجا اومده .اولش مقاومت کرد گفت نمیدونم من کسیو نیاوردم خونه ،بعد گفت کلید دادم ب رفیقم بیاد پرونده اتو ببره ، بعد هرچی بهش گفتم زنگ بزن ببینم اون بوده اولش مقاومت کرد بعد هم ک زنگ زد اون گفت نه من نبودم فقط اومدم پرونده رو بردم .

بعد هم کلی با هم بحث کردیم گفتم وقتی اون میگه من نبودم تو هم میگی من نبودم از کجا بفهمم خودت نبودی ،البته میدونم شوهرم نبوده ،اون رفیقش هم اعتراف کرد که اون بوده ولی دفعه اول فهمید گوشی شوهرم رو بلندگوعه واسه همین گردن نگرفت .الان انقدر عصبانیم نمیدونم چیکار کنم ،دلم میخواد رفیق شوهدم رو بشورم ولی نمیدونم چی بهش بگم 

تنها ترینم🥲

رو تخت تون رفتن🤢خاک 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت ازت دور بوده ؟؟؟ یا پیشت بوده. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

حالا انقدر واجب بود یکی دیگه بیاد تو خونه زندگیتون؟؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

فقط اون دختره😐😐

بابا بخدا ما اول ازدواجمونه من هنوز ک هنوزه بعد دو ماه تو این مساعل از شوهرم خجالت میکشم هنوز قشنگ برام عادی نشده

اخه چجوری جلو مردی ک هیچکسشون نیست تا این مرحله پیش میرن

تازه اونم تو خونه یکی دیگه😑😑😑