2777
2789

چرا آخه باید مثلا مبحث تابع و توی ۵ ساعت بخونم؟

چرا یک گفتار زیست با تست ۵ ساعت طول میدم؟💔 دارم عذاب میکشم خسته شدم از اول مهر دارم تمام تلاش خودم و میکنم ولی هنوز یک درصد هم پیشرفت نکردم هنوز یک دختر ۲۵ ساله ی مفت خورم😭 هرچی مشاور گرفتم بهم توهین کرد🙂 توی همین سایت خیلی ها بهم گفتن عقب افتاده ای اتیسم داری رها کن😭 دارم روانی میشم هرشب دارم به خودم میگم برم جلوی در آموزش پرورش خودم و آتیش بزنم این فکر از سرم بیرون نمیره😭

دنبال مشاور خوب باش  بگرد هست 

تمرکز نداری عزیز من 

خودت هم قبول کن همت نمی کنی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهانه چقدر میتونی هزینه کنی برا مشاور 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

دنبال مشاور خوب باش بگرد هست تمرکز نداری عزیز من خودت هم قبول کن همت نمی کنی

آجی من از موسسه های معروف اینستاگرام مشاور گرفتم همه بهم توهین کردن یکی گفت بی عرضه ای یکی گفت خودکار از تو‌ بهتر میفهمه یکی آقا بود همون اول کاری روم کراش زد قلب سبز فرستاد گفتم حد خودت بدون فکر کن آجی روی من زباله کراش زد من اگه همت نداشتم الان مثل بقیه دخترا دنبال فرعیات بودم 

دعا کن بمیرم همین💔

ک چی بشه روی مهارت دیگت کار کنپیام نور بروازاد برو مگ ریدن تو دانشگاه دولتی

آجی من ری*دم تو مهارت و دانشگوه آزاد😔

نه وقت دارم نه حوصله ی رشته ی گو*ه چی برم جیب دانشگاه آزاد لعنتی پر کنم؟

دعا کن بمیرم همین

آجی من از موسسه های معروف اینستاگرام مشاور گرفتم همه بهم توهین کردن یکی گفت بی عرضه ای یکی گفت خودکا ...

خیلی درگیر حاشیه ای 

مشاور چندان کار خاصی هم نمیکنه ها 

خودت باید بخونی اول و آخرش ولی ۵ ساعت دیگه واقعا زیادهههههههه

من ک فکر میکنم از بس اعتماد ب نفس نداری و هی اورثینک میکنی و ب مشکلاتت فکر میکنی اصلا تمرکز نداری 

خیلی درگیر حاشیه ای مشاور چندان کار خاصی هم نمیکنه ها خودت باید بخونی اول و آخرش ولی ۵ ساعت دیگه واق ...

آجی من زباله صد ساله از درس دورم بدون مشاور هیچ خری نمیشم😭 مشاور باید باشا برنامه بده من با این ذهن لعنتی نمیتونم برناما بنویسم💔

هعی آره میشینم پشت میز حرفای بقسه میاد توی ذهنم آبجی دختر ۲۵ ساله انقدر بی مصرف دیدی؟

یکی در این خونه نزد انقدر من گو*هم🙂

آجی دها کن بمیرم همبن