2777
2789
عنوان

ترشح

76 بازدید | 11 پست

سلام بچها

من سونو سینه دادم  

گفتن توده داری ولی خوش خیمه گفتن س ماه بعد مجدد سونو بده امروز سینمو فشار دادم  ی قطره ترشح زرد اومد بیرون خیلی نگرانم چیکاکنم؟ 

میشه برام ی صلوات بفرستی دوست گلم (: ✨❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انقدر با سینت ور نروسایز بزرگی؟ ببین سفتی تو سینت حس میکنی؟

نه حس نمیکنم ولی سونو دادم گفتن توده داری

خوش خیمه امروز فشارش دادم ی قطرع ریخت خیلی نگرانم چیکاکنم😭

چی هس؟ اخه من سینم توده هم داره ولی گفتن خوش خیمهگفتن س ماه بعد سونو بده

هورمون که تو بدن زیاد بشه هورمون شیر زا توی بدن بالابره از سینه ترشح زرد یا سفید میاد.انکانض هست بخاطر همون توده باشه دستکاری نکن اصلا

هورمون که تو بدن زیاد بشه هورمون شیر زا توی بدن بالابره از سینه ترشح زرد یا سفید میاد.انکانض هست بخا ...

بنظرتون برم دکنر؟ س بار رفتم گفتن س ماه بعد سونو. بده ولی امروز ترشح دیدم خیلی ترسیدم اونم خدم فشارش دادم

بنظرتون برم دکنر؟ س بار رفتم گفتن س ماه بعد سونو. بده ولی امروز ترشح دیدم خیلی ترسیدم اونم خدم فشارش ...

اره برو بگو یدونه برات آزمایش هورمونی هم ینویسه تا پرولاکتینتو چک کنی چندتا دونه قرص میده برای پرولاکتینتو سریع خوب میشی