2777
2789

یه همسایه کناری داریم که از هفت روزه هفته ۵ روزش رو با شوهرش دعوا دارن و تا اونجایی که میدونم یه بار با خانومه برخورد داشتم گفتش که من کل خونه و زندگی و ماشین رو به اسم خودم کردم چون به شوهرم یه مقدار شک دارم که(با زن های دیگه رابطه داره) کردم اسم خودم که یه موقه روداری واسم نکنه.

حالا موضوع اصلی اینجاس که چند روز پیش شوهره این خانوم با دو سه تا ساک رفت بیرون و فکر کنم میرفت مسافرت و خونه نیست تا اینکه امروز من داشتم راه پله ی ساختمون یه محوطه ی دره خونه ی خودمونو تمیز میکردم یهو دیدم آسانسور طبقه ۳ وایساد منم گفتم حتما خانوم همسایه کناریه به تمیز کاریم ادامه دادم(روسری سرم نبود) که دره آسانسور باز شد یه پسره ۲۵_۳۰ ساله دقیق نمیدونم،از آسانسور اومد بیرون خواست بره سمت خونه ی همسایه کناری که یهو منو کناره پشت دره آسانسور دید راهشو کج کرد رفت سمت پله ها و رفت بالا گفت ببخشید اشتباه اومدم منم فوری دویدم داخل خونه و گفتم خواهش میکنم. دیگه نیومدم بیرون تا صدای پا شنیدم و چشمی در نگا کردم دیدم همون پسره داره آروم آروم از پله میاد پایین و رفت در خونه کناری و رفت داخل.

منم خودمو زدم به بیخیالی و گفتم به من چه اصلا🤷🏻‍♀️😂

ولی یهو یکی دو ساعت که گذشت حدودای ۱۱ اینا بود که صدای آهنگو زدن بالا خونه کناری(فکر کنم جشن گرفته بود با دوست پ_س_ر_ش و یهو چشمتون روز بی ادبی نبینه که ساعت نزدیک ۲بود😱😱😱 خواستم برم حموم(ساختار خونمون طوری هستش که حموم هامون چسبیده به هم)دیدم صداهای ناجور از حموم میاد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خلاصه خواستم بدونم واقعا این چنین کارایی درسته؟؟؟

منظورم اینه اگه راست گفته باشه شوهرش بهش خیانت میکنه پس اینم خیانت میکنه به شوهرش حقشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب چی،بگم 

اخه شاید شوهرش برگشته خونه 

بازم نمیشه مطمئن بود اخه ادم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

همه‌ میدونیم این کار اشتباه .اما سوال اینه اون خانم به حرف من و شما گوش میده ؟؟نه .پس برات مهم نباشه ...

نه مهم نیست برام خب و منم نمیرم که بهش بگم چون به من چه،فقط واسم جالبه

اون پسره که من دیدم شوهرش نبود که ☹️رفت خونشون

چی بگم 

به کسی تعریف نکن کلا کار نداشته باش 

از اینجور ادما باید ترسید و دوری کرد فقط

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حالا اگه یه مرد یه خانم اوورده بود 

کاربرا نی نی سایت چه یقه هایی از خود میدریدند 

همه به صف میشدن میگفتن ب خانمش زنگ بزن 

ولی حالا که زنه عهههه تهمت نزنید چیزی نگید به ماچه 

شاید زنه خونه نیست و......

خیانت کارحیوانی وکثیفیه حالا ب هر دلیل  زن و مرد هم نداره 

هردو کارشون بده