2777
2789
عنوان

زنیکه ی بی همه چیز نمیدونم چطوری این کار رو کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برات سوال شده که این کار درسته؟!😂خب معلومه که درسته عزیزم شاید داشتن تو حموم آب بازی میکردن چرا قضاوت میکنی

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

شما که خیانت شوهرش رو ندیدی بر اساس حرف خانم میگی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

تجربه بهم ثابت کرده هر کسی روی یه موضوع بیش از حد حساس بود بدونید خودش اون کاره است 

مثلاً مردی دیدم که بد دله و همش شک داره به زنش چرا چون خودش هول و زن بازه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دیدت خیلی مثبته دیگه😂

اصلا شاید کارگر گرفته که تو حموم پتوهاشونو بشوره😁و چون پتوها خیلی سنگین بودن خودشم رفته کمکش

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

وااااای خدا امیدوارم ادم خیانت کار تو زندگی هیچکس نباشه چقدر سخته

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

وای نمیترسید شوهرش بیاد. اخه تو حموم که راه فراری هم نیست. ولی اونجاش خیلی خوب بود گفت اشتباه شده بعد اروم برگشت😂کاش همون لحظه درو باز میکردی🤣

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

وسط اهنگ با صدای بلند چطور صداهای بد رو هم می شنیدین🤔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خرابی و بی حیا گری چیزی نیست که بگیم چون شوهرش انجام میده اینم حق داره انجام بده!!! راه طلاق هم که براش بازه میتونه راحت طلاق بگیره

هیییچ زن و مردی حق ندارن خیانت کنن چون طرف مقابلشون خیانت کرده این برمیگرده به ذات آدما که دنبال بهونه‌ان

خرابی و بی حیا گری چیزی نیست که بگیم چون شوهرش انجام میده اینم حق داره انجام بده!!! راه طلاق هم که ب ...

عزیزم این کاربر فیک و دروغ هست. 

منکه گزار ش زدم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻