شوهر من تا زمانی که مجرد بود یعنی تا ۳۰ سالگی هرچی کار کرده بود داده بود به خانواده ش. خانواده ش گفته بودن ما قراره برات زن بگیریم و خونه بخریم. تو الان به ما بده ما به وقتش بهت پس میدیم. حتی سربازی و دانشگاه هم نذاشته بودن بره. وقتی ازدواج کردیم یه هزار تومنی نداشت و تازه رفت دانشگاه و من پنج سال نشستم که شهریه بده و درس بخونه.
خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا وضعشون خیلی خوبه. اصلا به اون بیست سی گرم طلا احتیاجی ندارن. اونی که میخواد خونه بخره لنگ ۱۰۰ ت ...
دور ازجونت، دقیقن مشخصه هدفشون جرفتن طلاهاته
بگو ۹سال گذشته ،هزاربار گیر مالی داشتیم کسی نداشتیم کمکمون کنه، فروختیمشون
خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
با سیاست و مهربونی بگو فروختیم، مظلوم نمایی کنید خونه بخرن بزنن بنام شما
اونا هرکاری خودشون بخوان میکنن به حرف من و شوخرم کاری ندارن
پس بگو طلاهارو فروختیم قبلا به پول احتیاج داشتیم،برو طلاهاتو عوض کن با یه دست دوم دیگه که اگه دیدن بگی خوانوادم دیدن دستو بالم خالیه تازگیا بهم کادو دادن