2777
2789

الان اي وي اف نميكنن ميكرو ميكنن فرق چنداني نداره تو اي وي اف اسپرم و تخمك كنار هم قرار ميگيرن اسپرم حركت ميكنه ميرسه به تخمك تو ميكرواسپرم رو مستقيم تزريق ميكنن داخل تخمك 

كه الان همين ميكرو رو انجام ميدن

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اي وي اف نميكنن ميكرو ميكنن فرق چنداني نداره تو اي وي اف اسپرم و تخمك كنار هم قرار ميگيرن اسپرم ...

چ خوب

خودم خیلی دلم میخواست ب دکتر پیشنهاد بدم برام میکرو انجام بدن😍

من اسپرم همسرم ضعیفه و خودم خیلی خفیف تنبلی دارم

احتمال موفقیت چند درصده

چ خوب خودم خیلی دلم میخواست ب دکتر پیشنهاد بدم برام میکرو انجام بدن😍 من اسپرم همسرم ضعیفه و خو ...

انشالله جواب بگيري عزيزم

ممنون عزیزم من همیشه تاپیکا و پستات رو میخوندم😊 الهی که جگرگوشت رو به سلامتی تو بغلت بگیری و تا ۱ ...

مرسي عزيزم انشالله شمام خبر بارداريتو تاپيك بزني 

هزینه میکرو چقدره؟

عزیزم برای من با تمام ویزیتا و سونوها و آزمایشات و داروها و تزریقات و عمل و ..... همه و همه حدود ۷ تومن شد.

البته همش خرد خرد خرج میشه اصلا مشخص نمیشه.

هزینه میکرو چقدره؟

بستگی داره به مرکزی ک انجام میدی

من مرکز ناباروری رویش میرم(خصوصیه)

حدودا ۴.۵ تا ۵ تومن بدون داروها(هزینه دارو بین ۱.۵ تا ۲ متغیره)

یه طرح کمک ناباروری اومده که اگر فرزندت اولت باشه،سن زن زیر ۴۰ باشه ۲ بار آیوآی.۱ بار آی وی اف و یک بار میکرو ، تو مراکز خصوصی ۴۰ درصد و مراکز دولتی ۸۰ درصد تخفیف میخوره

عزیزم برای من با تمام ویزیتا و سونوها و آزمایشات و داروها و تزریقات و عمل و ..... همه و همه حدود ۷ ت ...

من ابن سینا رفتم.

رویان ارزونتره