2777
2789
عنوان

من بچه خیلی بدیم برای خانوادم

165 بازدید | 11 پست

احساس عذاب وجدان دارم 

من دانشجوم از خانوادم خیلی دورم چند ماه یکبار میبینمشون و خیلی هم تلفنی صحبت نمیکنم . کلا اهمیتی نمیدم به مشکلات خواهر برادرم یا پدر مادرم . خواهرم الان بهم زنگ زد ۲۰ دقیقه فقط غر میزد و ناله می‌کرد منم آخرش عصبی شدم گفتم چته هی همش غر میزنی حرص میخوری بس کن دیگه ! ناراحت شد قطع کرد . 

من اینجوریم که مشکل هرکسی به خودش مربوطه یا حتی خانوادم اگر مشکلی دارن میگم شما خیلی زودرنجین و مشکل خاصی نیست شما بزرگش کردید! یا باید تحمل کنید و کنار بیاید . 

فقط دوس دارم خودم موفق بشم و خوشبخت بشم اونام نهایت بهم افتخار کنن همین ! 

آیا واقعا بچه بدیم ؟ یا خیلی خودخواهم؟ 

احساس عذاب وجدان دارم که با خواهرم اینجوری حرف زدم ... خواهر بزرگترشم و حس میکنم باید سنگ صبور باشم ولی نیستم 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاملا برعکس شما و دختر خوب خانواده 

ولی چه فایده برا خودم هیچ کاری نکردم 

الانم نقطه صفر زندگیمم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

چندتا نکته هست برو بررسی شو

همدلی خوبه این ی نکته 

نکته دیگه ادم حوصله نداره همش غر بشنوه انرژی منفیه

ببین کلا همدلی داری یا نه

بهتر غر میزنه بگو شکر گذار باش،جای داده هات چیزای خوب بهش یاد بده 

نمیدونم محبتی کن بحث عوض کن

من التن خودم کتاب معجزه شکر گذاری خریدم بخونم ردم ب همسرمم بخونه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
درا واقع منم همینجورم احساس میکنم انقدر درد کشیدم که دیگه هیچی مهم نیست

دقیقا منم 🥲چون خودم برای جایی ک هستم و از اون خانواده و محیط قبول شدم و دارم پیشرفت میکنم خیلی اذیت شدم الانم دارم اذیت میشم خودم کلی مشکل دارم ولی می‌سازم.  مشکلات اونا برام هیچی حساب نمیشن 

من کاملا برعکس شما و دختر خوب خانواده ولی چه فایده برا خودم هیچ کاری نکردم الانم نقطه صفر زندگیمم

منم از همین میترسم 

میدونی من کم سن تر ک بودم هم برای خواهرم هم برادرم خیلی کارها کردم آخرش بهم گفتن نکردی و یا ب تو چ ربطی داره ! بعد دیگ فهمیدم خودم مهمم 

همینام پس فردا ازدواج کنن یا سرکار برن زندگی جدایی تشکیل میدن 

منم از همین میترسم میدونی من کم سن تر ک بودم هم برای خواهرم هم برادرم خیلی کارها کردم آخرش بهم گفتن ...

من بخاطر خانوادم از خودم اعصابم گذشتم

کل فامیل منو عصبی و بد میدونن چون بخاطر ابجی یا داداشم برا ارث  جلوشون وایسادم 

همه جا من پشتشون بودم و از خودم غافل 

الان اونا میگن تنبلی با این سنت چرا نمیری سر کار 

برا همین میگم کار درستو شما میکنی

الویت زندگیت خودت باش

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
من بخاطر خانوادم از خودم اعصابم گذشتمکل فامیل منو عصبی و بد میدونن چون بخاطر ابجی یا داداشم برا ارث ...

ولی خب ی جاهایی احساس میکنم خیلی خودخواهم 

من خیلی دلسوز و مهربونم ولی میدونم اونها قدر نمیدونن بخاطر همین در حقشون لطفی نمیکنم