2777
2789

خانواده شوهرم ادمای عجیب و خودخواهین

قطع رابطه کردن باهام

حالا من تک عروسم 

خواهر شوهرم ندارم

ینی اینقدر حوصله ندارن یه عروس هم‌ خوش رفتاری کنن

و حس میکنم پشتم بد گویی میکنن مامان باباش چون‌دیدم قدیم پشت کل خاندانشون بد میگفتن

جی کار کنم با سیاست شوهرم پشت من باشه نه اونا؟؟؟

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

بدی ارونارو پیش شوهرت نگو بهش بگو بهشون سر بزن اونا پدرومادرتن بفهمه تو باهاشون مشکلی نداری حله

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدی ارونارو پیش شوهرت نگو بهش بگو بهشون سر بزن اونا پدرومادرتن بفهمه تو باهاشون مشکلی نداری حله

این کار شوهر منو بدتر میکنه.. فک میکنه اونااا چقدرررر فرشته ان که من میگم قدرشونو بدون بهشون سر بزن... بخدا هر وقت گفتم سریع رفت تو تیم اونا و خونوادشم فک میکردن لابد زنش خیلی بی ارزشه که پسرشون یکسره اونجاس

بهتره نه بدشونو بگیم نه خوبشونو 

دقیقااین حرف و کارها برا آدم های بادرکه

یه بار ما میخواستیم با خونواده ی خودم بریم مسافرت.. من خر به شوهرم گفتم یه زنگ به مامانت بزن بگو بیا بریم با ما مسافرت (مامانش اگه خوب بود حرفی نداشتم ولی خیلی بدجنس و موذیه) بعد شوهر من اصلا از این اخلاقا نداره که به مامانش تعارف کنه و اینا.. بعد که من بهش گفتم زنگ بزن زنگ زد به مامانش... مامانشم گفت پام درد میکنه کمرم درد میکنه نمیام.. بعد حالا مادرشوهرم واسه من قیافه میگرفت که تو یه تعارف نکردی اون پسرم بود که تعارف کرد 😐اصلا به قوم شوهر نمیشه محبت کرد هر کاری براشون بکنی فک میکنن کار پسرشونه در صورتی که اگه ما عروسا اجازه ندیم نگاهشونم نمیکنن 

بد نگم خودش درک‌میکنه فرق من و اونارو ؟

صددرصد عزیزم .اینطور میگه احترام خانواده ام رو داره پس منو هم دوست داره و بهش که محبت میکنی صددرصد میاد طرف تو .چون تو بدی در حق کسی نکردی.من خودم به شخصه دیدم اوایل ازدواجم همسرم با خانواده اش دعوا کرد چون داشتن بدم رو میگفتن در صورتی که من آزاری بهشون نرسوندم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم