2777
2789
عنوان

چقدر بگیرم

70 بازدید | 12 پست

۸ روز یه مهد کار کردم خیلی فشار روم بود

تایم استراحت نداشتم

بیشتر از ساعت اداری هم میموندم

کلی کاراشونم پیش بردم

گفتم نمیام

دیگه نگفتن شماره کارت بده

میخوام بدونم چقدر میشه حقوق ۸ روز بهشون بگم بهم بدن

مفت مفتی نمیشه که :/

اداره کار ساعتی ۵۰ تا ۶۰ تومنه دیگه خودت حساب کن

البته نمیدونم برای مهد و پرستار هم همینقده یا نه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

چقدر بهت گفته بودن ماهی؟ساعت کاریت چقدر بوده؟نگفتن چند روز اول آموزشیه؟

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی ۲۰۰/۳۰۰ 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اداره کار ساعتی ۵۰ تا ۶۰ تومنه دیگه خودت حساب کنالبته نمیدونم برای مهد و پرستار هم همینقده یا نه

اینجور روزی میشه ۵۰۰ هزار تومن 

که باید  ۴ میلیون بدن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چقدر بهت گفته بودن ماهی؟ساعت کاریت چقدر بوده؟نگفتن چند روز اول آموزشیه؟

گفته بودن ولی آموزشی ندادن بهم همش خر حمالی بود😂 با مدرک مهندسی معماری فرستادنم با بچه دسشویی

منم گفتم اوکی در شان من نیست من نمیام

خدا کنه شعور داشته باشن بدن

روزی همجا بین ۴۰۰/۵۰۰ میبرن برای کار

گفته بودن ولی آموزشی ندادن بهم همش خر حمالی بود😂 با مدرک مهندسی معماری فرستادنم با بچه دسشوییمنم گف ...

خوب دیگه وقتی گفتن آموزشی دارن،بهت حقوقی نمیدن

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

خوب دیگه وقتی گفتن آموزشی دارن،بهت حقوقی نمیدن

اخه هیچ آموزشی نبود فقط برو مراقب بچه باش غذا گرم کن تزئینات درست کن

اسباب بازی هارو جمع کن

با خدمه اشتباه گرفتن

اینجور روزی میشه ۵۰۰ هزار تومن که باید ۴ میلیون بدن

خب اگه روزی ده ساعت بودی همینه دیگه

در ماه ۲۴ روز کار باشه روزی ۸ ساعت میشه ۹و ۶۰۰

۲۴×۸×۵۰

حقوق اداره کار همینه دیگه

ولی اگه حقوق ماه رو چیزی دیگه گفتن باید تقسیم کنی ببینی ساعتی چند میوفته

شما اضافه کارم وایسادی

البته اگه از وزارت کار بپرسی یا حتی بخوای شکایت کنی و پیگیری کنی اطلاعات دقیق تری بدست میاری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
گفته بودن ولی آموزشی ندادن بهم همش خر حمالی بود😂 با مدرک مهندسی معماری فرستادنم با بچه دسشوییمنم گف ...

خب مربی مهد همینه دیگه

باید مراقب بچه ها باشی کاراشون انجام بدی

دفه بعد خواستی سرکار بری چندجا پس و جو کن که چه کارایی باید انجام بدی 😁😁