2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیاد؟

من یه مدت درس میخونم هم شاغلم هیچ جا نمیرم جز جایی که مجبور باشم  حتی ۲ماهه خونه مادربزرگم نرفتم چون وقت نمیکنم ازسرکارمیام خسته میشینم پای درس بعد مامانم میگه توخونه مادرمن نمیای خونه مردم میری میگم خب مجبورم باید کادو بدم طرف همکارمه و دوستمه موندم چیکارکنم اصلا درکم نمیکنن از استرس و فشار زندگی موهام میریزه حال روحیم خوب نیست 😔 

بهش بگو شما با ما بیا بعدش منم یه دفعه با شما میام

کلا لج کرده من اونقد مشکلات دارم واقعا نمیتونم بشینم فکرکنم کجابرم کجا نرم بعد مامانم میگه فلان جا میری فلان جا نمیری کارم شده از صبح تاشب درس اما کیه درک کن ۳۰ سالمه زندگیم رو هواست مجردم کلی غم و غصه دارم 

حالا اگه من بودم یکاری میکردم مامانم نیاد تنها برم

تو اینجور جشنا فقط با دوستاتون دور هم باشین بهتره 

برو خوش بگذرون

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

من یه مدت درس میخونم هم شاغلم هیچ جا نمیرم جز جایی که مجبور باشم حتی ۲ماهه خونه مادربزرگم نرفتم چون ...

نبرش بگو یه مشکلی واسش پیش اومده یا جایی رفته

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️