2777
2789

همیشه بهم میگه هر روز میگه دیشب بهم گفت کلی گریه کردم وقتی برگشت خونه آخر شب فهمید گریه کردم گفت دبگه چی شده گفتم هیچی صبح هم چون بچم داشت سر و صدا میکرد جیغ میزد گفت همتون دیونه این بچتونم مثل خودتونه باز گریم گرفت گفتم چرا میگی مثل بابات دیونه ای کلی حرف بارم کرد گفت تو مریضی خیلی مریضی روانی هستی گفت مگه من چی بهت گفتم که گریه میکنی گفت باهام هیچوقت حرف نزن بهم گفت آرامشمو گرفتی دلم خیلی شکسته گفت زندگیمون خراب کردی گفت نفرینم میکنی آرامش ندارم هیچوقت نمیشه باهاش حرف زد سر کوچکترین چیزی که من بگم دعوا راه میندازه دلمو چیکار کنم من شکستم بدجور

ذاتش خرابه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش برادرش معلولیت ذهنی داره بهم میگه همه میدونن بابات دیونس همه میدونن شما دروغگویین همه میدونن با ...

شاید برادرش خیلی تو تنگنا و فشاره میخواد عقده و کمبودشو اینطوری خالی کنه میخواد حس نکنی ازش بالاتری 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

افرین بشین گریه 

کن به امید اینکه شوهر نادونت مثلا دلش بسوزه 

چقدر ضعیفید اخه

ادمم بیاد بهتون راه حل بده ترسویید انجام نمیدین

فکر میکنید مثلا اگه انجام بدم چه هیولایی بشه شوهرم 

الانم هیولان فقط جرات این مدل بودن دارن

عصبانی میشم از این تاپیکا که زن انقدر ضعیف باشه

بابام مریضه از کار افتادس از نظر جسمی ضعیفه خیلی ساده هست اینا ویژگی آدم دیونس؟

نه عزیزم تو و خانوادت خوبی مشکل از شوهرته خدا باباتو واست حفظ کنه عزیزدلم 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

مگه بچه ای که به حرفای اون دیوانه اهمیت میدی ....تا اینو میگه بگو دیگ به دیگچه میگه من ماکروفرم بعدهم پوزخند بزن و رد شو ...

گاهی بگو بله دیوونم دیوونه تو ، گاهی بگو دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش اید تورو دیدم ازت خوشم اومده و ازاین مدل حرفها ....

به حرف های اقایون نباید توجه کرد اونها ب نظرخودشون بهترین و سالم ترینن ،پس بذار تو حال خودشون باشن، اون تویی ک باید زرنگ باشی و اعصابتو برای حرف های بیخود اون خراب نکنی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....