2777
2789

پسر ۷ سالم ابله گرفت نوزادم سه روزش بود ۱۲ روز جداش کردیم دیگه طاقت نیاورد و اومد پیش منو بچه یهو دیدم یدونه ها بعد ۱۸ روز هنوززز خشک نشده😭😭😭😭😭😭

بماند ک زردی داشت بچه 

بعدم بخاطر ازدواج فامیلی الکی ی استرسی سر گوش بچه ب ما دادن خدا میدونه شنوایش سالم بود گفتن دو هفته دیگه ازمایش بدین مردم و زنده شدم اخرش سالم بود 

خودم تب لرز کردم عفونت رفته بود تو خونم گفتن بستری شو گفتم دیگه نمیتونم باید تا ۴ روز انتی بیوتیک تزریقی میزدم تو خونه انجام دادیم الانم ی هفته خوراکی شیرمو ک دیگه نمی تونم بدم ب بچم 😭😭😭😭😭😭 خ ناراحتم 

پسرمم هی میگه چرا نمیزارید ب نی نی دست بزنم حق ددره ۱۸ روزه هنوز تموم نشده دیگه نمیتونم جلوشو بگیرم اخرش میاد بهش دست میزنه 

دیشبم یسانت از بخیه هام باز شد و خون ابه ازش اومد بیرون دیگه حالم بده میخوام فقط گریه کنم 

بی خوابی اینا هیچی 

پسرمم اول دبستان از درساش عقب افتاده خ شرایطی بدی ددرم دعام کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم تموم بشه 😭😭😭خیلی بده ادم راه فرار نداشته باشه

دقیقن

بعضی وقتا میخام فرار کنم برم ی کلبه وسط جنگل🚶🏼‍♀️هیچکسم ندونه کجام

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
چرا هستن ولی الان مشکلم چیزی دیگس بچم هی دست ب این میزنه استرس ابله مرغونشو دارم از نظر روحی داغونم ...

یکی سرگرمش کنه باهاشم حرف بزنین که تگه به بچه دست بزنه بچه مریض میشه و...

کلا یکی باشه باهاش حرف بزنه بازی کنه.

یکی سرگرمش کنه باهاشم حرف بزنین که تگه به بچه دست بزنه بچه مریض میشه و...کلا یکی باشه باهاش حرف بزنه ...

۲۴ ساعت خیلی اخرش یکاری میکنه 

هرچی بازی میکنیم اخرش دلش اب شده میگه من فقط نی نی تو عکس دیدم من چقدر بدشانسم و .... 

شما تو ناراحتی چی امیدوارتون میکنه

وای دلم میخواد بزنم رو دکمه جلو این لحظات سریع بگذره فقطططططی

منم همینطور

الان تو مودی ام ک هم میخام سریع رد شه هم اصلن رد نشه😂😔💔

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!