دختربختیاریم_اسلواکی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 1817 عنوان ینفر اومده به من گفته یه چیزایی 91 بازدید | 3 پست که فلانی پشت سرت حرف زده و تو چرا نمیری تو دهنش بزنی و فلان منم خیلی درگیر زندگیمم گفتم برام مهم نیست بزار بگه منکه واقعا اون ادمی که اون میگه نیستمالان بامن قهر کرده سر اینکه نرفتم با اون شخص سوم دعوا کنمبنظرتون قهرش بجاست؟ 1403/08/18 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7526 نه مگه شده کاسه داغتر از آش .... دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
دوستار_رنگ_سبز عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 5316 من به یک چیزی به شدت باور دارم اونم اینکه کسی که میاد این چیزا رو بهت خبر میده صد درصد از تو هم میبره به اون میگه چند تا هم میزاره روش همون بهتر که چیزی نگفتی بزار قهر کنه ✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐
بادووم_خانوم عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 414 ابدا تازه مشکوک هم هست بنظرم شده کاسه داغ تر از آش شاید دروغ میگه رابطتتون خراب بشه ولی راست هم گفته باشه قهرش بجا نیست درکل آدم هایی که خبر میبرن میارن کار درستی نمیکنن تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴