2777
2789

میدونم خراب بازی کردم تورو قرآن راستشو بگید

پارسال با یکی آشنا شدم بعد ۴ ماه رف و خیانت و ... بماند 

توی این مدت چون یکی از افرادی ک باهاشون بهم خیانت کرد دوستم بود منم برای اینکه لج دوستم رو در بیارم رفتم چیکار کردم؟ احمقانه ترین کار

این دختر خراب بود و عاشق ۳ نفر بود

من رفتم این ۳ نفر رو ایسگا کردم

اولی ۳.  ۵ روز ایسگا کردم ن عکس ن دیت هیچییی بعدم ولش کردم

دویم دیت رفتیم ۴ .۵ روز بودیم با هم ب سی.    ن. م دست زد و  ل.    ب مو بوس کرد ولی چشای من فقط انتقام میدی پس چیزی‌نگفتم 

ولی بعدش حس بدی داشته چون کسی‌ک دوسش‌داشتم رو میخاستم 

هیچی این دومی گف بیا باهام بخا.   ب منم کات کردم باهاش

بعد سومی باهاش فاب زدم رفیق شدم ! پا نداد بهم 

الا عشقم عوض شده و برگشته 

منم از روی این ماجرا حدود چند وقت میگذره ی ۳ هفته و خورده ای 

عشقم ۲ هفته هس برگشته 

بعد اینم بگم عکس با لباس باز ب این دومی‌ک ایسگا‌کردم دادم عکس‌بد نه ها باز ! 

ی ۳ تا هم عکس با. سو.      تین دادم ک پوشیده بود لباسم ازین باز ها نبود پارچه ای بود

الا ی حس بدی دارم 

بخدا خیلی پشیمونم

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

اصلا عشقم ک رفت توی‌این ۱ سال ک نبود من خیلی لاشی شدم قبول‌دارم 

ولی الان دیگ ادمم

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقت کجا رفته بود خیانت کرده گفتی؟

الان برگشته میترسم حس بدی دارم نسبت ب خودم