2777
2789

چرا واقعا همه دوست دارن زن دکتر شن یا حتی همون پیرا و پرستار ، واقعا پسرای علوم پزشکی یجورینننن‌چرتننننن 😶حتی همون پزشکشم بخدا هیچی ندارن خیلی هولن ، یا اصن همون‌پوشیدن روپوش سفید اونقدا که سال کنکورمون دلمون قیلی ویلی میرفت نیست یه لباس عادیه تازه سفیدیش پوستت تیره تر میکنه دوس داری زودتر درش بیاری ، من تا الان ۳ باری تو محیط دانشگاه پوشیدمش یه عکسم باش نگرفتمه یا مثلا گوشی پزشکی حس میکنم سال کنکور ما بیشتر از حرف بقیه میترسیدیم تا نرسیدن به رشته

پ ن : دانشجو پرستاریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسا رو چیکار می‌کنی تو؟ راحت می رسی بخونی ؟

من هیچی اصلا وقت نمیشه خیلی هم سخته خیلی استرس دارم 😢😢😢

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

بله تا کسی وارد این رشته ها نشه درک نمیکنه حرفاتو

اره بخدا مطمئنم الان کنکوریا تو دلشون میگن این پرستاریه ما پزشکی میخایم اون‌یچیز دیگست ولی بخدا که اون بدتره امسال فک کن ۶ هزارتا پرستار گرفتن ۱۳ هزارتا پزشکی دانشگاه خودمون ۴۸ تا پرستار ۱۸۰ تا پزشک 

درسا رو چیکار می‌کنی تو؟ راحت می رسی بخونی ؟من هیچی اصلا وقت نمیشه خیلی هم سخته خیلی استرس دارم 😢😢 ...

نه اناتومیو فیزیو یکککک جوری نمیفهمم که باورت نمیشه 🤣😂😂