2777
2789
عنوان

جاری ومشکلاتش

187 بازدید | 13 پست

دوستان من ی جاری دارم خیلی رو مخمه فقط کافیه بخواد یه کاری براش بکنم پیام میده جواب ندم زنگ میزنه من اصلا نشده بگم فلان کارو میشه تو بکنی ولی اون نه بچشو میاره نمیدونم میگه بری بیرون برام اینو بخر چنبار بهش گفتم نمیتونم شوهرم اجازه نمیده بعد میبینم به اون پیام داده 

چن روز پیش از برنامه با سلام کلی خرید کرده نزدیک ۸ تومن بدون اینکه شوهرش بفهمه بعد بمن پیام داده بریم انگشترمو بفروشم شوهرم احتیاج داره گفتم کار دارم نمیتونم

موندم چیکار کنم اذیت میشم واقعا

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چرا اون شماره شوهرتو داره؟ 

خب به شوهرت زنگ بزنه شوهرت مجبورت میکنه کارشو انجام بدی؟ 

اگر آره پس مشکل از شوهرته نه جاریت اگر هم که نع پس کلا بزارش تو لیست سیاه هم تو گوشی شوهرت هم تو گوشی خودت از همه‌جا بلاکش کن 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

انگشتر خودشو می خواد بفروشه؟باهاش برو وقتی فروخت تو یک انگشتر بخر حالش جا بیاد دیگه گیر نمی ده

اره انگشتر طلاشو 

اتفاقا شوهرم گف طلا میخوای بخری یا کابینت های اشپزخونه رو عوض کنیم گفتم خونه مهمتره ولی اون هنوز اشپزخونش کابینت نداره 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
از باسلام چی خریده حالا جاری خانم؟

سرخ کن و باندو ظرف سفالی و دو سه تا قابلمه 

اصلا چرا اون شماره شوهرتو داره؟ خب به شوهرت زنگ بزنه شوهرت مجبورت میکنه کارشو انجام بدی؟ اگر آره پس ...

شوهرم میدونه من اذیت میشم میگه هرچی گف بگو شوهرم احازه نمیده و نمیذاره خودم جوابشو میدم

این‌جاریم باخانواده شوهرم فامیل هستن 

قاطی مشکلاتش نشو از اول نباید رو میدادی الان جلوشو بگیر

اره متاسفاته اوایل یکم رو دادم ولی بعدش ک متوجه شدم شخصیتش جوریه ک روبدی بدتر میشه کامل قطع رابطه کردم و به مادرشوهرم و شوهرم گفتم خداییش اوناهم حقو بمن دادن حالاام خیلییی سردم ولی اون پروعه

اصلا چرا اون شماره شوهرتو داره؟ خب به شوهرت زنگ بزنه شوهرت مجبورت میکنه کارشو انجام بدی؟ اگر آره پس ...

والا من عارم میشه ب برادرشوهر زنگ بزنم میبینمش تو صورتشم نگاه نمیکنم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

والا من عارم میشه ب برادرشوهر زنگ بزنم میبینمش تو صورتشم نگاه نمیکنم

منم نسبت به شوهرجاریم اونجوریم فقط سلام و احوالپرسی و خدافظ تمام 

منم نسبت به شوهرجاریم اونجوریم فقط سلام و احوالپرسی و خدافظ تمام

اون سلام روهم نمیکنم چون بدم میاد ازشون 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف