2821
2789
عنوان

باردارم و سرما خوردم,چ کنم؟

199 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خوبین؟من ١٠،١١هفتمه و سرما خوردم و گلومم ی کم درد میکنه؟کسی بوده حامله شه و سرما بخوره؟چه دارویی بخورم چه گیاهی و چه شیمیایی ؟لطفا راهنماییم کنید,ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم منم دوران بارداری سرماخوردم ولی اصلا دارو استفاده نکردم فقط شلغم بخور وازدستگاه بخور استفاده کن

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

منم سرماخورده بودم دوسه روزه خودمو روبه راه کردم فقط سوپو اشو شلغم فلفل دلمه میخوردم میوه اب چای شیرنخور اصلا شاید تب مخفی داشته باشی اب زیاد بخور دسشویی زیاد بری

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
عزیزم منم دوران بارداری سرماخوردم ولی اصلا دارو استفاده نکردم فقط شلغم بخور وازدستگاه بخور استفاده ک ...

ای خدا ,شاید باورتون نشه شوهرم تو این چند ساله سرما نمیخورد همینطور امسال ک باردارمو منم ضعیفم چن بار سرما خورده اونم شدید,دارو هم نمیخوره مجبور شدم بمونم پیشش و پرستاری کنم

لیموش شیرین باشه یا ترش؟

لیموشیرین برا سرماخوردگی خوبه،لیموترش هم مث انتی بیوتیکه باابجوش وعسل قاطیش کن،نبات وابجوش هم برای گلوخوبه نباتش زعفرونی نباشه

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

عسل اکالیپتوسبا آب گرم و لیمو ترش.واینکه الان هوا سرده حتما جوراب پات کن وسرتو بپوشون با شال یا روسری که گرمت بشه ،عرق کنی بهتره.بعد من آویشن میجوشوندم بخورمیدادم خودمو.عالیه 

منم سرماخورده بودم دوسه روزه خودمو روبه راه کردم فقط سوپو اشو شلغم فلفل دلمه میخوردم میوه اب چا ...

عآب و چای نوشتید نخورم یا بخورم؟انقدم آشپزی سختمه همه ام ازم دورن تکو تنها موندمباید با همینا خودمو رو ب راه کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز