2777
2789
عنوان

خانم ها کسی هست راه حلی بده من از فکرش هنوز نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون قسمتو رو اب میکشیدی اگرم نکشیدی عیبی ندارهاتفاقه میفتهچقدر باشعوری که ذهنت بابت دلجویی درگیره

خب عزیزم مدفوع رو فرش پذیرایی هرکی باشه ناراحت میشه و بدیش اینه نمیتونم جبران کنم اشتباهو

ب جای کادو برو تشت بزار بشور اون قسمتو بیشتر از دلش درمیاد..یا بده قالیشویی خانم جان..هدیه بردن ماس ...

من حاضرم همه ی فرشای خونشون بدم قالیشویی همسرم میگه زشته من چی بگم بهشون بگم پولشو من میدم خودتون بدین یا من زنگ بزنم برن از خونشون بردارن پذیراییشون بدون فرش میشه دقیقا وسط دوتافرشه هردوتا باید شسته شه 

من حاضرم همه ی فرشای خونشون بدم قالیشویی همسرم میگه زشته من چی بگم بهشون بگم پولشو من میدم خودتون بد ...

دیگه شوهرت داره سخت میگیره..خودت با جارییت صحبت کن بهتره ببین چی میگه پیام بده ببین چی میگه..

[QUOTE=359782835]دیگه شوهرت داره سخت میگیره..خودت با جارییت صحبت کن بهتره ببین چی میگه پیام بده ببین چی میگه..[/QUOTE

خودم فکر کردم فردا با همسرم بریم خونشون همون تیکه رو فعلا خودمون تشت بگیریم زیرش بشوریم 

من حاضرم همه ی فرشای خونشون بدم قالیشویی همسرم میگه زشته من چی بگم بهشون بگم پولشو من میدم خودتون بد ...

عزیزم این اتفاقات طبیعیه و جاریت هم احتمالا درک می‌کنه 

به جاریت زنگ بزن و معذرت خواهی کن و ازش بخواه که اجازه بده فرشهاش رو بدی قالیشویی

حتی اگه اجازه هم نده این کار مسئولیت پذیری و احترام تورو نشون میده

عزیزم این اتفاقات طبیعیه و جاریت هم احتمالا درک می‌کنه به جاریت زنگ بزن و معذرت خواهی کن و ازش بخواه ...

به نظرتون فردا باهمسرم بریم همون تیکه رو تشت بذاریم زیرش بشوریم چون لبه بود راحت تره یا زشته 

به نظرتون فردا باهمسرم بریم همون تیکه رو تشت بذاریم زیرش بشوریم چون لبه بود راحت تره یا زشته

بله این کار هم میتونید انجام بدین ،در کل خیلی آدم مسئولیت پذیری هستی و کارت درسته ،قدر خودتو بدون 🌹