2777
2789
عنوان

بگید کی مقصره

90 بازدید | 8 پست

شوهرم  اخلاقش با همه خوبه چ آشنا چ غریبه هرکی تو نگاه اول ببینش میگه چه مرد خوش برخورد و شوخیه 

ولی ب خودم ک میرسه بداخلاق ترین و بد زبون ترین مرد میشه کلا شوهرم دو  اخلاقه شده یکی با خودم ک منو ب مرض جنون رسونده یکی با غیر من ک بهترین خودشو نشون میده .اخلاقاشو میگم

اگه چیزی بر خلاف میلش باشه تا چن روز رو مخ من میده لج میکنه بی احترامی میکنه و زجرم میده

میخواستیم بریم عروسی میگفت نمیریم تا دقیقه ۹۰ میگفت نمیریم ک یهو اومد گفت بیا بریم فقط فقط بخاطر اینکه فامیلات نگن بخاطر پول بوده ک منم آماده نبودم

هر زنی از فامیل ک تو ماشینمون میشینه خیلی خیلی باهاش گرم میگیره جوری ک اون طرف دیگه هیچ صحبتی باهام نداره و ی ریز با شوهرم لاس میزنه و منم فقط سکوت میکنم

ی سری اومد ب یکی از آشناها ک خانم هم بود تو ماشین آب تعارف کرد بعد خودش آب خورد ولی بمن تعارف نکرد

یا تو عروسیا اصلا کنارم نمیمونه و سعی میکنه ی گوشه بمونه 

اخر عروسیا همه زنو شوهرا پیش همن ولی من تکو تنها می مونم 

خستم واقعا خسته خسته

بهم حس بی ارزشی میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چیکار کنموقتی دلمو شکونده

فقط فقط آدم حسابش نکن تو سکوت باش بهش بها نده نچسب بهش ....ببینه بهش اهمیت نمیدی درست میشه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

دوقطبی تشریف دارن ....انگار مشکلی هم داره باشما

ببین بااا همه خوبه چنان ک زنای فامیل جذبش میشن وقتی هم بهش میگم میگه ب بخاطر تو باهاشون خوبم

ولی نه فقط میخواد بگه من خوبم همین

ببین بااا همه خوبه چنان ک زنای فامیل جذبش میشن وقتی هم بهش میگم میگه ب بخاطر تو باهاشون خوبمولی نه ف ...

بگو خرخودتی بخاطر من چرا با زنا لاس میزنی مرتیکه برو بامردا حرف بزن....میخواد فقط خودشو نشون بده کاملا اختلال داره این....بچه دارین؟

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍