2821
2789

میگم مرسی الان بیا بغلم 

چکار کنم ، یا قهر میکنم یا لهش میکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از من به تو نصیحت پس بزن داد بزن چیز پرت کن فقط مظلوم نگاه نکن واکنشت بدتر از خودش باشه شکایت کن اگه کم بیاری خیلی بدتر میشه ولی ببینه واکنش تو خیلی بدتره دیگه سعی میکنه ادم باشه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

تو این موقعیت اگه باشم میدونم منم دوتا میزنم 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

خیلی بدجور . الان دو ماه میگذره کبودیش رفته ولی هنوز به پهلو میخابم درد میگیره. خودش که با افتخار می ...

ازدواج کردید ؟ 

تو دوران نامزدی هم دست به بزن داشت ؟

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

خیلی بدجور . الان دو ماه میگذره کبودیش رفته ولی هنوز به پهلو میخابم درد میگیره. خودش که با افتخار می ...

عزیزم🥲

یعنی عذاب وجدان نمیگیره و پشیمون نمیشه بعدش دراینحده؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز