2777
2789

سلام یه دوستی دارم همیشه ازم قرض میگیره 

مثلا شده سه تومن ازم گرفته خورد خورد ۲۰۰ پس داده 

حتی بهش گفتم لطفا تیکه نزن هروق داشتی کامل بزن برکت پول میره بازم همینجور 

یا یهو نقد پس میده به شدددت بد حسابه 

حتی اخرش کمتر پس میده 

امشب بازم ازم پول خاس دلم سوخت گفتم میزنم

ولی الان هرچقد فک کردم دیدم میخاد اذیت کنه خورد پس بده

صب چ بهونه ای بیارم پولو نزنم؟؟؟؟

چرا اینقدر پول قرض میکنه؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اینم بگم اون شاغله من خانه دار

پس مدیریت بلد نیست یعنی؟ 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

میگن اگه میخوای کسی رو بدبخت کنی کل پولشو بگیر بعد کم کم پس بده .. نده عزیز من ..بگو ندارم برام مقدور نیست یه مشکلی برام پیش اومده که شرمنده تم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بگو صبحی ماشین شوهرم خراب شد اومد کارتو ازم گرفت حقوقشو دیر دادن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵