2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی بیشتر بپزه بیشتر روغن میندازه. زیرشو کم کن بزار سه چار ساعت بجوشه عالی میشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

مهمترین راز قرمه سبزی

خوب سرخ شدن سبزی هاشه ولی دیگه خاصیتشونو از بیت میبره

بجاش خوب روغن میندازه و تیره میشه

حتما هم ی قاشق پر رب گوجه بزن

لیمو عمانی هم اخراش اضافه کن ک تلخ نشه

لوبیا ها رو از قبل خیس کن و هی ابشون رو عوض کن

زیر قبلمت هم شعله پخش کن بزار بعد صبر کن خودش خوووووووب جابیوفته

اگه بتونی توی قابلمه مسی درستش کنی ک دیگه عالی میشه

به به دلم خواااااااست


من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز