2777
2789

من جمعه واسه مهمونام پختن اضاقشو بردن .

جز به جزشو میگم.

انجام میدی؟نتیجه رو هم بیا بگو

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزی رو با گوشت باهم‌میپزید؟

من اول پیاز تفت میدم با زرد چوبه

بعد سبزی خورشتی رو تفت میدم

بعد گوشت و لوبیا با هم میریزم

بعد آب جوش میریزم.زیاد آب جوش میریزم که آب خورش زود تموم نشه

سه چار ساعت میزارم با شعله کم بپزه

درآخر که خاموش گردم به قاشق رب انار هم میریزم مواظب باش مزش گس نشه.میتونی وسطاش دو تا لیمو عمانی هم سوراخ کنی و بریزی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

ببینید من اول پیازو سرخ میکنم بعد گوشت رو یکم با پیاز سرخ شده تفت میدم و اب جوش یکم‌میریزم تا سه چهار ساعت بپزه حالا بعد از اینشو مشکل دارم ۱_ سبزی رو چی میریزین ۲_ چطور انقدر ریز خورد میکنید با سبزی خورد کن  ۳ کی به گوشت اضافه میکنید

سبزیشو زیاد تفت بده با روغن زیاد . تا رنگش تیره بشه . گوشت و پیاز رو که تفت دادی یکم زرد چوبه بزن لوبیاتو بریز من اندازه ۱ قاشق مربا رب گوجه میزنم . بعدشم سبزی میریزم و میذارم بپزه نیم ساعت اخرم لیمو پرک میریزم . البته من تو دیزی سنگی بار میذارم رو شعله پخش کن از شب قبل واسه ظهر فرداش . خوشبختانه همه هم تعریف میکنن حتما یه تیکه گوشت استخوان دارم بنداز توش

اول گوشت استخون خورشتی و دنبه میریزم توو قابلمه خوب میشورم بعد دوکاسه اب میریزم میزارم با شعله متوسط بپزه بعد که‌کمی از ابش مونده یدونه پیاز ریز خورد میکنم درشو میزارم ابشو بکشه بعد ادویه و سبزیه قورمه که از قبل کمی تفت دادم و فریزر کردم رو بهش اضافه میکنم کمی روغن میریزم یه تفتی میدم و بعد نصف قاشق رب بهش اضافه میکنم یدونه سیر از وسط نصف میکنم میندازم بعدددد یه پیاله لوبیا چیتی که از قبل یه روز کامل خیس خورده و نیم‌پز شده بهش اضافه میکنم درشو میزارم تا چندساعت با شعله کم خوب بپزه و‌جا بیوفته یکی دوساعت اخر نمک و لیمو رو بهش اضافه میکنم همیشه ام روغن میندازه و خیلی خوب جا میوفته موقع پخت نباید بهش اب اضافه کنی وگرنه مزه آب میده همون اول سر باید قابلمرو‌پر کنی تا خوب بپزه و‌جا بیوفته

💕
شنبلیله تلخش نمیکنه؟

نه اونقد زیاد...خوب میشه....من سبزی قورمه رو از یه خانومه شمالی میگیرم...اونا تو سبزیاشون چیز میزای محلی میریزن...واقعا عالی میشه....ولیمو امانیم پاک میکنم میریزم توش

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
نمیدونم مامانم بهم نداد😁 ولی بی شوخی من همیشه خودش هارو می زارم هفت هشت ساعت میپزه دیگه نیاز به زو ...

من اول با زودپز میزارم بعد 4ساعت تو قابلمه با شعله کم حسابی جا میفته زودپز خیلی مهمه استفاده هم زیاد میشه ازش بکنی☺

گوشتو خوبدتفت بده بعد پیاز بزن باگوشت سرخ کن زردچوبه فلفل شنبلیله بزن یه تفت کم بده عطر شنبلیله در بیاد اگه دوست داشتیریه حبه سیرم بندازه بعد سبزی که تفت دادی ازقبل ررو بریز تو موادت همرو باهم دوباره تفت کوچیک بده بعد به اندازه اب بریز که دیگه نخوای تا اخر اب اضاف کنی بعدم لوبیاتو بریز بذار با شعله کم کاملا بپزه اخر سرم ابلیمو بزن خورشت که تو جاافتادن هست دوتا تکه یخ کوچیک بنداز توش تا روغنشو جمع کنه رو خورشت 

من شنیدم زیادیش مزه ی قرمه سبزی رو بد میکنه .باید به اندازه باشه.بعد موقع اضافه کردن اب یهو همه ی آب ...

اره زیادیش تلخ میکنه ولی از حد معمول زیادتر میریزم من 

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔