2777
2789

۲۵ سالمه هنوز توی کنکور هیچ گو*ه خری نشدم مشاور گرفتم بتونم درس بخونم بهم گفت با این روند آخرش نظافتچی میشی انقدر بهم توهین کرد لغو کردم الان هیچ گو*ه خری نیستم مشاور ندارم یک مشاور آقا داشتم دانشجوی داروسازی😭 همون روز اول قلب سبز داد گفتم این می‌خواد وابسته ام کنه تا روز آخر کنکور ازم پول بگیره آخه کراش که حتما نداشته چون توی تلگرام پروفایل دارم شبیه پسرام شبیه گو*ه سگم حتما برای پول ادای عاشقا درآورده گفتم حد خودت بدون🙂💔 اونم لغو کردم الانم روانی شدم از صبح گریه میکنم😭 یکی از کاربرا گفت اتیسم داری یکی گفت پزشکی می‌خوای زارت😭💔 خب من چیکار کنم مگه چی خواستم به جز یک قبولی کنکور😭 یکی گفت برو سالن مطالعه رفتم که دیدم وای همه چقدر خوشگلن همه چه میکاپی چه استایل های خوشگلی بعد من شبیه گو*ه خر😔 فرار کردم مسئول گفت حالتون خوبه پنیک اتک کرده بودم از جلوی آینه رد شدم شبیه پسرای بی خانمان بودم قشنگ موهام مثل گو*ه خر صاف رو هوا کوتاه😭 مسئول فکر کرد ۱۵ سالمه کم بود بشینم گریه کنم😭 به سرم زده برم جلوی آموزش پرورش خودم و آتیش بزنم💔 دلی ویران سری حیران غمی پنهان تنی بی جان💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سوسول

قیافت همینه که هست  یا خوبه نمیتونی بپیذیری

آبجی من یا بد باید بپذیری   

نمیتونی خودتو بکشی که 

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یواااشش یواااششش چرا اینجوری میکنی یذره اروم باش انقدر به خودت فشار نیار انقدر همه چیو سخت نگیر 

قلب سبزم که دیگه هیچی نیست تو خیلی جدی گرفتی 

شل کن یذره 

منم الان پشت کنکورم فشار روانی دارم ، از چندجای دیگه مشکل دارم ولی ول کردم همشونو به هیچ کدوم فکر نمیکنم 

انقد سخت نگیر ما داریم روی یه سنگ معلق زندگی میکنیم 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت