2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم اصرار داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 119 پست
نه بابا دائم که برات خرج نمیکنه ولی یه جاهایی مثل اینجا دوس داره خرج کنه بزار خرج کنه اونجوری شاید ب ...

چه ربطی داره. بعد نامزد شدن  اره باید بزاره بخره. ولی الان که دوست هست اصلا جالب نیست . ممکنه هزار برداشت کنه از اینکه راحت شماره کارت میده میگه پول بریز برام. ولی اگه شماره نده مشکل خاصی پیش نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون میتونه براتون هدیه بخره یا به یه مناسبتی بهتون کارت هدیه بده نه اینکه شما بگی پول بزن خدایی خی ...

هدیه زیاد میخره

من نگفتم پولشو بده،، گفتم ی لباس دیدم میخوام بخرم،،، اصرار اصرار ک من دوس دارم پولش بدم، هی گفتم ن مامانم میخواد بده و اینا

هدیه زیاد میخرهمن نگفتم پولشو بده،، گفتم ی لباس دیدم میخوام بخرم،،، اصرار اصرار ک من دوس دارم پولش ب ...

خب هدیه قبول کن 

عزیزم تو وقتی میگی از یه لباس خوشت اومده داری  غیر مستقیم میگی تو پولشو بده اگه مادرت قصد داره حساب کنه چرا ازش تقاضا میکنی؟