2777
2789

اما مطمئنم بزرگترین آرزوت دیدن دخترای کوچولوت توی لباس عروس بود... هربار که یادم میاد دیگه نیستی،دیگه نمیبینیمت،دیگه صداتو نمیشنویم قلبم فشرده میشه...

روحت شاد ای عزیزی ک خدا ناباورانه و یهویی تورو از ما گرفت.

لطفا برای آرامش روحش صلوات بفرستید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمت کنه زنداداشتون رو خیلی سخته .. توی خونه بودن که ب رحمت خدا رفتن ؟ یا بستری ؟

سلامت باشید.۶ مرداد تشخیص سرطان دادن بستری شد ب یک ماه نکشید فوت شد.کلا ۳ هفته بیمارستان بود یک هفته اخر ک شیمی درمانی شد بدن نازنینش دووم نیاورد... کاش من بجاش مرده بودم اون بالاسر بچه هاش بود

اسی ی سوال اگه زودتر متوجه بیماریش میشد امکان زنده بودنش یا حداقل بیشتر زنده موندنش بود ؟؟؟

آره خیییلی دیر تشخیص دادن.طفلکی ۵ماه دل درد کشید تشخیص ندادن گفتن سنگ کلیه است ، کم خونیه.از روزیکه تشخیص دادن تا فوتش یکماهم نشد.به یه نوع سرطان خون وحشی مبتلا شده بود.... 

انقدر ناگهانی بود ما هنوز تو شوکیم

سلامت باشید.۶ مرداد تشخیص سرطان دادن بستری شد ب یک ماه نکشید فوت شد.کلا ۳ هفته بیمارستان بود یک هفته ...

افرین به شما که اینقد خواهر شوهر مهربونی هستید 

بیشتر منظور من این بود که لحظه ای که خواستم فوت کنن، کسی پیششون بود یا نه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
آره خیییلی دیر تشخیص دادن.طفلکی ۵ماه دل درد کشید تشخیص ندادن گفتن سنگ کلیه است ، کم خونیه.از روزیکه ...

سنگ کلیه تو پهلو هست مگه نباید سنگ یا شن دیده بشه ؟

تهران هستید؟

اتفاقا دل‌درد های مزمن رو همیشه با دقت رصد میکنن دکترها که