2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم گفته

199 بازدید | 15 پست

خانما مابنایی داریم و کف حیاط رو سیمان کردیم  و البته توی حیاط باغچه هم زدیم 

میخواستیم دم در حیاط رو هم سیمان کنیم وباز دم در رو هم باغچه بزنیم

و با خانواده شوهر همسایه دیوار به دیواریم وسالهاست باهاشون قطع ارتباطم(من تنها خونشون نمیرم ولی شوهرم ودخترم میرن) 

اخرین بار پارسال خواهرشوهرم که مجرد هم هست وخونه پدرش زندگی میکنه،فحش پدرمرحومم داد بااینکه هنوز 10ماه از فوت پدر جوونم میگذشت، نمیدونم چطور تونست؟!!! 💔💔💔💔

خلاصه قصدم این بود دم در یه باغچه کوچیک بزنم

وقتی خواهر شوهرم شوهرمو تنها دم درحیاط گیر اورد و داشت ایده میداد بهش

گفت اینجا رو باغچه بزنید(همونجایی که مد نظر خودم بود) 

هیچی دیگه

به بنا گفتم همه ی دم در حیاطو سیمان کردن از لج اون، فعلا که ازتصمیمم راضی هستم

ولی میترسم بعدا پشیمون شم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چقدر بیشعورن تو همه چیز اظهار نظر میکنن

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بیشعورن تو همه چیز اظهار نظر میکنن

بی شعور واسه یه لحظه شونه

وگرنه کسی جوون مرده رو فحش میده

حالا میترسم پشیمون شم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
همین که نذاشتی نظر اون باشه خیلی خوبه پشیمونم بشی باز می ارزه

جدی؟؟؟؟ 

چقدر خوبه که هستید خواهرای نی نی سایتی

ممنونم که دلداریم میدین

دمت گرم بگو کلا کنسله

خخخخ

فدات خواهر

بی شعور واسه یه لحظه شونهوگرنه کسی جوون مرده رو فحش میدهحالا میترسم پشیمون شم

خدا به وقتش میذاره تو کاسه‌اش نگران نباش

رو حرفتم بمون و محل سگ هم بهشون نذار 

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
خدا به وقتش میذاره تو کاسه‌اش نگران نباشرو حرفتم بمون و محل سگ هم بهشون نذار

ایول داری اجی

خوشم اومد ازت

بنده فعلا لطمه خوردم ازخانواده شوهر کاملا مخالف با هرگونه مراوده باخانواده شوهر باهمین فرمون پیش برو

چیکارت کردن

ایول داری اجیخوشم اومد ازت

به خدا این روزگار اگر هر کس خودش برای شان و منزلت خودش و خانواده‌اش ارزش قائل نشه ، هر بی سر و پایی از راه میرسه به خودش اجازه میده هر چرتی بگه

آفرین به خودت که برای روح پدرت ارزش قائل شدی و باهاشون قطع رابطه کردی ❤️