انسییییییئییی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5491 عنوان به نظرتون بارونی قرمز رنگ و 81 بازدید | 14 پست شال قرمز و کیف کرم و شلوار جذب مشکی تیپ یه جوری بد نمیشه بارونی قرمز یواشا امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 1403/08/17 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17503 رنگ کیف و شلوار مناسب نیست اگه قراره کیف کرم باشه شلوار هم باید کرم باشه یا برعکس ترجیح من اینه که شال رو با شلوار یا کیف ست کنید 🏊♀️🏋♀️🏃🏼♀️
آیســـانم_۴٠۳ عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 5023 فقط مشکی کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒
خودایا_چیجوری_عضوشدم عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 1809 اگر شال مشکی بود یه چیزی در کل قرمز نمیپسندم مشکی پوشم
انسییییییئییی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5491 رنگ کیف و شلوار مناسب نیست اگه قراره کیف کرم باشه شلوار هم باید کرم باشه یا برعکس ترجیح من اینه که ش ... روسری قرمز چی کلا دوتاش قرمز خوب نی ؟ امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17503 روسری قرمز چی کلا دوتاش قرمز خوب نی ؟ گفتم که بهتره رنگش با شلوار یا کیفتون ست بشه قرمز با قرمز جالب نیست 🏊♀️🏋♀️🏃🏼♀️
انسییییییئییی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5491 گفتم که بهتره رنگش با شلوار یا کیفتون ست بشه قرمز با قرمز جالب نیست عزیزم ببخشید این تیپ چطوره بارونی ابی فیرکزه ایه خوششش رنگ کوتاه زیر باسن البته و روسری ابی و کرم و کیف کرم و شلوار لی جذب ابی پر رنگ و بوت مشکی ؟ استایلم کلا پوشیدس امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17503 عزیزم ببخشید این تیپ چطوره بارونی ابی فیرکزه ایه خوششش رنگ کوتاه زیر باسن البته و روسری ابی و کرم و ... اینیکی خیلی بهتره بنظرم 🏊♀️🏋♀️🏃🏼♀️
انسییییییئییی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5491 اینیکی خیلی بهتره بنظرم ببین اون بارونی و روسری قرمزم ک گفتم روسری یه دست قرمز نیس توش مشکی و کرمم داره طرح داره خب ولی کیف قرمز ندارم مشکی دارم شیک نیس ولی قرمز بیشتر ب من میاد امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17503 ببین اون بارونی و روسری قرمزم ک گفتم روسری یه دست قرمز نیس توش مشکی و کرمم داره طرح داره خب ولی کیف ... من فکر کردم روسریت یه دست قرمزه که گفتم ابیه بهترهحالا اینجوریه همون قرمز رو که بیشتر بهت میاد بپوش 🏊♀️🏋♀️🏃🏼♀️
انسییییییئییی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5491 من فکر کردم روسریت یه دست قرمزه که گفتم ابیه بهترهحالا اینجوریه همون قرمز رو که بیشتر بهت میاد بپوش خب کیفم کرمه چی ؟ راستش من بارونی قرمز اصلا ندارم میخواستم بخرم ولی به نظرت اون روسری قرمز رو با برونی کرم بپوشم و شلوار مشکی جذب و نیم بوت نشکی و کیف کرم قشنگتره یا اون تیپ ابیه ک گفتمکلا قرمز کرم بهتر نمیشه تا قرمز بارونی و قرمز روسری ؟ امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17503 خب کیفم کرمه چی ؟ راستش من بارونی قرمز اصلا ندارم میخواستم بخرم ولی به نظرت اون روسری قرمز رو با برو ... قرمز کرم بهتره 🏊♀️🏋♀️🏃🏼♀️