2777
2789

من خودم دختر خواهر شوهرم دوس دارم

ولی همه کسایی که اطرافم دیدم اینطور آخه چرا

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره زنداداش من. من کلی قربون صدقه بچه اش میرم بوسش میکنم نازش میکنم. خوراکی براش میخرم. اما اون حتی اسم بچه من راصداهم نمیکنه باهاش حرف نمیزنه. بچم کلی زندایی میگه اون محل نمیده. 

❤️❤️

آره زنداداش من. من کلی قربون صدقه بچه اش میرم بوسش میکنم نازش میکنم. خوراکی براش میخرم. اما اون حتی ...

به نظرت چکار کنیم 

من خیلی ناراحت میشم

من عاشق نوه ی خواهر شوهرمم، با اینکه خواهر شوهرم کار های بد باهام زیاد کرده بچه رو قاطی بازی هامون ن ...

افرین

من انقد محبت به بچه ها داداشم میکتم

ولی دریغ از یک جواب دادن

زنداداش جدید که هنوز عروسی نکرده حتی نگاه بچه هام نمیکنه

نهمن زنداداش هام خیلی بچه هامو دوس دارن یکیشون بیشتر از بقیه بچه هامو دوس داره

خوش به حالتون 

من انقد محبت و دلسوزی میکنم

ولی دریغ از ذره ای محبتو

به نظرت چکار کنیم من خیلی ناراحت میشم

چون داداشم هم همین طوریه وبابچم حرف نمیزنه ولی بابقیه بچه هاحرف میزنه. بچه ام هم خیلی دوست داره برادرم را. تصمیم گرفتم دیگه نرم خونه شون یاخونه مادرم که بچم ناراحت نشه. 

❤️❤️

من دوستشون دارم مخصوصا اونا که مودبن. رو مخی ها رو هیچکس حتی عمه و خالشون هم دوست نداره چه برسه زندایی😄

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
منکه خواهرشوهر ندارم مجردمولی آبجیام بچه های جاری و خواهرشوهرشون رو دوست دارن

چقدر مهربون 

تو فامیل و اطراف من اصن نمیبینم