2777
2789
عنوان

دو خانواده با عقاید مختلف

60 بازدید | 4 پست

بچها اومدم اینجا یکم درد و دل کنم..

من تقریبا ۳ ساله با یکی آشنا شدم‌‌..

و واقعا تونستم دوسش داشته باشم‌

خودشم مذهبیه نماز میخونه ولی نه از اون مذهبی نچسبا‌،تا الان ب هر چی بودم احترام گذاشته و میگه ب عقایدت احترام میزارم و با هم کلی ساختیم ک فکر نمیکردم تا اینجاشم بتونیم بیایم کلی سازش کردیم ک لازمه هر رابطه ایه..‌

و من از روز اول بهش گفتم من چیم و کیم استایلم چیه اونم قبول کرد و..گفتم ممکنه تفاوت زندگیمونو بهم بریزه حالا از سوی خودتم نه از سوی خانوادت..

من همیشه تو طول این مدت نگران خانوادش بودم

امشبم ی چیزایی در مورد خانوادش فهمیدم‌ ک فوق العاده ذهنمو درگیر کرد گفت با کسایی ک هم عقیدشون نباشن رابطشونو کم رنگ میکنن،و .... کلا ی چیزایی گف ک ذهنم تا الان درگیره جوری شده چون دوسش دارم آینده باهاشو دوست دارم و از ی طرفم میترسم،بد میترسم، خانواده مام مثل خودم رو به مدرنن🥲

اونا بیشتر مذهبین و من آدم چندان اهل مذهبی نیستم،استایل مدرن و ... خودمو دارم،و نمیتونم تغییر بپذیرم کسی ک هستمو دوست دارم🥲💔

خانوادش خیلی سخت گیرن و میترسم ب مشکل بخوریم ولی از طرفی واقعا پسر خوبیه و بیشتر از هر کسی منو درک کرده

قشنگ شدیم عین آب و اتیش🙂

که متضاد همن ولی همو دوست دارن.. 

خودش برام اولویته و من در نهایت میخوام با اون زندگی کنم ولی انقدر تاپیکای دخالت خانواده و.. دیدم ک دیگه  نا امیدم عین مو خوره داره جونمو میخوره،و خانواده مهم ترین چیزه تو تاثیر روابط...

واقعا گیجم خیلی گیج

جای من بودین ادامه میدادین🥲؟

خدا💚

ببین عزیزم معمولا پسرا قبل از ازدواج تصور درست و دقیقی از زندگی مشترک ندارن بعد از اینکه ازدواج میکنن تازه متوجه میشن اختلاف عقاید با همسرشون یعنی چی!

و تعارض عقاید خانواده خودشون با همسر چه تبعاتی داره ...

خیلی روی حرف ایشون حساب نکن به نظرم و حتما پیش مشاور برین💚

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم معمولا پسرا قبل از ازدواج تصور درست و دقیقی از زندگی مشترک ندارن بعد از اینکه ازدواج میکن ...

خودش ک همجوره باهام ساخته‌‌‌...

از لحاظ خانوادش میترسم ب مشکل بخوریم...

مرسی وقت گذاشتین و تایپ کردین💚

خدا💚