2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سال بی خیال درس بشو و زندگی کن فکرت یکم باز بشه ،با این طرز فکر فقط روزهای عمرتو تباه می‌کنی ! سال بعد تو ۲۶ سالگی چهار تا فحش دیگه هم به اینهایی که الان دادی اضافه میکنی😐

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

آجی درک نمی‌کنی بیخیال

عزیزم من سال پیش جای تو بودم و انقدر عصبی خوردم داغون شدم 

پسسس ازت میخوام قوی باشی و امسال بشه سال اخرت

دلیل نمیشه چون لوازم نداری پس داغونی

تووو هدف بزرگی داری ک هیچ کدومشون ندارن

گوشیو اینارو بزار کناذ و یبار برای همیشه بزن دهنشو صاف کن

درست میشه همچی سال بعد این موقع همچی اوکیه و ت دانشگاهی میری ک دوستش داری

چرا موفق نشدی خب

بنظرم با خودت رو راست باش

تو برای رشته های تاپ ساخته نشدی

خدا تو رو برای کار دیگه ای ساخته

هنوز جوونی فرصت داری 

امتحان کن کارای مختلفو

ببین علاقت به چیه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اینا چه حرفاییه به خودت زدی🤦‍♀️

عزیز من مگه میری سالن شو لباس؟! میخوای بری سالن مطالعه درس بخونی دیگه!

تو باید منو ببینی ساده ترین حالت ممکن نه نه آرایش نه قیافه ی خاص ولی اعتماد به نفس رو نباید از دست بدی! سال چندمه میخوای کنکور بدی؟

ما مورد داشتیم بعد از ۷ سال پزشکی قبول شده

یکی دیگه بعد ۸ سال الانم متخصص قلبه و شهرت کشوری داره

رهگذر ورژن جدید رسید! 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
چون به خودت نمیرسیمنم اگه به خودم نرسم داغون میشممن ۳ سال پشت کنکور بودم هنوزم پشیمونم بابت اون ۳ سا ...

منم واقعا پشیمونم 

همون سال اول یه رشته رو میخوندم اون 3 سال رو میزاشتم واسه آزمون استخدامی قطعا موفق تر بودم 

من باید قبول میکردم توانایی آوردن رشته تاپ رو نداشتم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

وقتی برسی به مقصد میبینی هیچی توش نیست ، پس از مسیر لذت ببر..

همه ما رفتیم و رسیدیم و دیدیم عه همین بود؟!! و همش افسوس عمری رو خوردیم که رفت و گذشت و چیزی نفهمیدیم

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..
کی مشخص میکنه رشته تاپ چیه؟ میدونم هدفتون مثبته ولی لطفا اینجوری هم نگید

دیگه کاملا مشخصه

چندتا رشته ک هر سال سرشون رقابته و پذیرششون به راحتی نیست

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم واقعا پشیمونم همون سال اول یه رشته رو میخوندم اون 3 سال رو میزاشتم واسه آزمون استخدامی قطعا موفق ...

الان پیش خودم همین فکرو میکردم

کاش اون موقع اینقدر سرتق و یه دنده نبودیم

ی سری از دوستام همون سالا تو رشته ای ک دلشون میخواست موفق شدن

ی سریا زدن تو کار ازاد موفق شدن

ما درجا زدیم

چون به خودت نمیرسیمنم اگه به خودم نرسم داغون میشممن ۳ سال پشت کنکور بودم هنوزم پشیمونم بابت اون ۳ سا ...

آبجی من خیلی تباهم هرجا میرم انقدر حوصله ندارم یک هودی یا لباس اورسایز می‌پوشم ‌کلاه می‌ذارم موهام کوتاه هرکی می‌بینه فکر می‌کنه ۱۵ سالمه یا پسرم اون لحظه قلبم هزار تیکه میشه😭

بقیه دختر ها رو میبینم همه با استایل و میکاپ های خوشگل درحال خرید و چیل کردن اون موقع من از این کتاب فروشی به اون کتاب فروشی! حتی بلد نیستم کرم پودر روی صورتم فید کنم انقدر عقب افتاده ام نه توی کنکور خری شدم نه جامعه😭