2777
2789

برادر رفیقم کلا ی بار منو دیده و عکسمو من ندیدمش ولی ادم خوبی هست پسر کاری هست و تهران مشغول ب کاره من و رفیقم نه ساله همو میشناسیم من20سالمه اون بالای27 دیشب مادر رفیقم زنگ گفت پسرم از دخترتون خوشش میاد و قصدش ازدواج ازین حرفا بعد مامان بابامم اصلا ادمی نبودن بخان منو زور کنن ب ازدواج اما سر این پسره همش مبگن قبول کن ک اشنا بشیم باهام بعد ی سال و اینا ازدواج کنیم اما من نمیخام برم ی شهر دیگ تنها باشم و اصلا قصد ازدواج ندارم شرایط خوبی ندارم تازه از ی رابطه سمی اومدم بیرون انقد زجر کشیدم از دست ادمی ک باهام بود ک ازهمه پسرا میترسم  نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

واقعا نمیخوایی خودت به دوستت بگو قصد ازدواج نداری و ای کاش قبلش ازت میپرسیدن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره ام خیلی کنه شده خیلی اصرار داره ب مادرش گفته اگ با مامان من صحبت نکنه خودش میاد منو پیدا میکنه با پدرم حزف میزنه😑

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
پسره ام خیلی کنه شده خیلی اصرار داره ب مادرش گفته اگ با مامان من صحبت نکنه خودش میاد منو پیدا میکنه ...

کنجکاو شدم ببینمت که چجوری تو یک نگاه عاشقت شده

میتونی یه فرصت بدی عزیزم شاید ب دلت نشست

نظر خودت مهمه تو میخوای یه عمر زندگی کنی با اون آدم.

اگر نمیخوایش مخالفتت رو هرچه زودتر اعلام کن.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

به چشم یه فرصت بهش نگا کن

همه میگن قبول کن اما من نمیخام میترسم😞

قبول کن بیانولی به پسره رو نده و سنگ بنداز جلو پاشون

ما اصلا شرایط خوبی نداریم ازدواج پول و سرمایه میخاد ما هیچی نداریم پدرومادرم اصلا ب فکر این چیزا نیستن فقط میگن قبول کن چندماه باهاش باش تا اشنا بشی