2777
2789

ترانس واژینال چه جوریه؟ ببخشید لباسمو باید کامل دربیارم یا از روی شکمه یا چی یکم توضیح میدید شنبه باید برم استرس دارم

سونو رحم مثه کلیه ست اب میخوری لباسو میزنی کنار مثه تعیین جنسیت یه چیزی میزاره رو شکمت و تمام

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واژیناله

عنوان زده سونو رحم

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

نوشته ترانس واژینال بابا

من درمورد سونو نظرمو دادم که عنوان زده بود لطفا انقد ریپ نزن رو من چون مخاطبم اسی هست نه شما

سونو خانم بروبعدش جواب رو دکتر نکاه میکنه دیگه.کاری نداره که چطوری بودهازدواج که مردی؟دختر نیستی؟ ...

اره ازدواج کردم. دکتره رو نمیتونم تغییر بدم چون اون فقط شنبه ها هست منم شنبه باید سونو بدم. فقط موندم چجوری لخت شم پیشش😱

چه بیاعصابیخب اشتباه میکنی جرات قبول کردنشم داشته باش

نظر تورو نخاستم

عنوان رو بخون اگه هم نمیتونی بخونی که متاسفم عزیزم برات

ایشون راجب دوچیز سوال کردن شما یکیشو گفتی منم یکیشو پس انقد پیله نشو

اگه کسی بخاد ری اکشن نشون بده اسی هست نه شما